![]() |
Ja piszę się na gwałty ;)
|
Cytat:
|
Wprowadzimy system zmianowy ;)
|
Wynik gwałtów minimum bliźniaki co by się załapały na 500+:haha2:
|
Już działam bo terminy gonią ;) ewentualnie mam inna lokalizacje ale jeszcze do końca nie jest ugadane bo na razie czekamy na reakcje Burmistrza ;););)
Chciałem wam wszystkim podziękować za ogromna reakcje z waszej stronę jestem pod wrażeniem, SZACUN dla każdego z was :bow::bow::bow: ostatnio nie bardzo mi się układa w życiu bo straciłem prace po 13 lata, tu kłopoty z zlotem na dodatek ostatnią sobotę miałem straż pożarna w domu :mur::mur::mur: więc wasze zachowanie jest to dla mnie mega zastrzyk pozytywniej energii bardzo dziękuje za to wszystko :):):):):) |
Fabrizio!! prawdopodobnie masz język włoski opanowany dosyć dobrze więc robotę znajdziesz!! :)
dawaj jak nie twierdza to kamieniołom albo braszowice :) byle nie jakieś ośrodki wczasowe :) |
Przyjacielu, jak się pierdoli to zazwyczaj w pakiecie.
Głowa do góry i do przodu. Po burzy, zawsze robi się ładna pogoda. Wcześniej lub później, ale zawsze. :lc8: |
Święte słowa..po burzy zawsze wychodzi słońce. Kiedyś będziesz się śmiał z tego wszystkiego..! ;)
Oczywiście petycja podpisana! :Thumbs_Up: |
Cześć FAbrizio < alias Figetto ;-) >
piszę sie na Twoją imprezkę, odzezwę się na priv, podpowiesz co przygotować, i kiedy i jak lecisz na Nysę , może jakoś sie zgadamy razem pojechać pozdrawiam Kapa Luk |
Wolsztyniak- preferujesz asfalt,czy gnój pod kołami?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |