![]() |
Pierwszy raz byłem na integracji i w ogóle pierwszy raz motocyklem enduro w górach. To był bardzo miły a zarazem pouczający wyjazd. Dzięki wszystkim za zajebiście spędzone 4 dni.
|
Ja również dziękuje za fajną zabawę było MEGA!!! Puszek Mirmił szacunek i dzięki!!!
|
Witam,chciałem podziękować organizatorom którzy stanęli na wysokości zadania,kolegom z wyprawy do Maroka dzięki którym się na tej imprezie znalazłem,grupie hard z którą razem walczyliśmy,kolegom z Podlasia za nocne integrowanie przy napoju kawowym pod którego jestem wrażeniem a moje kubki smakowe oraz wątroba długo nie zapomną,pozdrawiam
|
Właśnie dojechałem. Dziękuje wszystkim za super zabawę :) Kozacki piątek, zarąbista ekipa, Mada - KTM powinien uwieczniać Twoją jazdę do swoich filmów ;) Ekipie Radomskiej dziękuje za harda sobotniego, jesteście Wielcy :D Oraz oczywiście organizatorom :D Oraz Podlaskim Chlejusom :D Jesteście Wszyscy Mega ;)
Dziękuje także Wujkowi za transport ;) Ropuch polecam się na przyszłość :D http://i.imgur.com/YpWxfHx.jpg |
Szczyt Pikuja... myślalem, że to było wyzwanie, ale prawdziwy hardcore to był podjazd na wielki wierch od Wołowca.
Stawiam koniak zakarpacki kto wyjedzie tam na sprzęcie +200kg |
Cytat:
jeszcze się pochytacie z Podlasiokiem :haha2: |
Cytat:
No jak nie jak tak, bedziem sie chytać ze hej |
Cytat:
Gdzie jest Songo kiedy śpi...:D |
7 Załącznik(ów)
Dziieki podkarpacko łódzkiej ekipie. Szybkiego powrotu do zdrowia poszkodowanym. Dzięki Wojtek Ty wiesz za co:)
Kilka zdjęć Stoj i Krasna;) |
Dzięki wszystkim za super imprezę znowu było wspaniale :)
Ukłony w stronę organizatorów. Puszek w pokazałeś wielką klasę. Super hard nocną był zajebisty, a dokończenie go w niedzielnym deszczu z land roverem za plecami niełatwe :-P Szczególnie gorąco pozdrawiam wszystkich kontuzjowanych, trzymam za Was kciuki, wracajcie jak najszybciej do formy. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |