![]() |
Wyjazd jak zwykle udany. Dzieki wielkie organizatorom. Pod tym względem jak zwykle integracja na poziomie, mimo małej grupy motków. Mimo chłodnej aury zabawa była świetna, żałujcie Ci którzy wymiękli i zrezygnowali jak zobaczyli prognozy przed wyjazdem ;)
Osobiście nigdy nie spotkały mnie nieprzyjemności ze strony lokersów. Mam za to wrażenie ze coraz częściej dochodzi do jakiś przypałów, nie wiem czy to kwestia przypadku? A moze mam zle wrażenie... Tym razem była połowa ekipy z wiosennej edycji. Moze warto przemyśleć zmianę przebiegu tras? Tak by mieszkacy nie przyzwyczajali sie do bydła systematycznie orającego im okolice. |
|
Ja pierdz...e.
Biker masz farta w niefarcie chlopie. |
Upsss... Szczęście w nieszczęściu
|
Jak byłem ostatnio a było to w wakacje na UA to nie spotkałem ze strony dorosłych Ukraińców, żadnych nieprzyjemnych sytuacji a wręcz odwrotnie.
Tylko grupa była zdecydowanie mniejsza i zachowywaliśmy duży spokój w wioskach, unikaliśmy pastwisk etc. a dzieci jak to dzieci jedne machały a inne rzucały kamieniami :) |
Świetna impreza.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyladowalem w podobnej dziurze :drif: Mieszkam w Irlandi i tutaj by sie dostalo strzala z soli w dupe jesli by sie wjechalo za czyjas dzilake, roznica jest tak ze wszedzies a ploty i bramki, i zanim by padl ten strzal z soli w dupe to najpierw by ktos grzecznie wytlumaczyl, ze nie powinno sie byc w tym miejscu a tabliczka by o tym informowala. Wlasnosc jest wlasnosc i jelsi to komus nie odpowiada to tam sie nie bede pokazywal i irytowal kogos. |
Cytat:
|
Tak właśnie miałem pisać, że Biker Tyś twardy chłop patrząc na wgnieciony bok w tym szewrolecie :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |