![]() |
04 się nie zalała?
|
No coś Ty! Artur, jak i jego 04 piją z umiarem.
A w terenie rządzi! Zresztą zapraszają dziś, jutro na Podlasie. |
Prooofi :)!
|
Jako organizatorzy zlotu w Wildze zebraliśmy trochę dobrych słów to wypada też wspomniec o uczestnikach.
Wyrażając podziękowanie za liczne przybycie mimo iz w tym czasie były co najmniej dwa inne spotkania chciałbym nadmienić że spisaliście się naprawdę dobrze pod wieloma względami. Poczynając od sprawnościówki slalomowej poprzez fajny przejazd do Kazimierza :Thumbs_Up: a na zabawie kończąc :) Pokazaliście że warto poświecić swój czas, podopinać wszystko na ostatni guzik żeby spotkanie wypadło jak należy. Dodam że w planie były jeszcze dodatkowe atrakcje ale zwyczajnie brakowało czasu żeby je uruchomić. Może kiedyś przy następnej okazji. Zawsze powiadam że piątek popołudniu/sobota/i ranek niedzielny to mało czasu. Pozdrawiam i do nastepnego razu. |
To ja wspomnę imiennie:
"Africa Twin, Twin Africa Radości ma, miłości ma. Africa Twin, Twin Africaaaaaaaa!!! Radości ma, miłości ma..." tom 64 Kto był w piątek przy ognisku, ten słyszał pieśń pochwalną Królowej, jaką na tę właśnie okazję napisał tom 64. Jej refren będziemy długo pamiętać!!!! Pozdrawiam. |
http://picasaweb.google.pl/mountana/...09172676867346
Afrykę mam, to fajna maszyna. Zwycięstwa w rajdach sobie wspomina. Zawiezie mnie wszędzie tam gdzie chcę. Wspaniałe chwile zawdzięczam jej! Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! Gdy trzeba w las to rusza, że hej!~ A błoto i piach to…hy! Trochę mniej. Gdy kręta droga, asfaltu brak To jej jest w smak, to nam jest w smak! Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! A ludzie, którzy jeżdżą nią Po..zakręcani nieźle są. Bo trzeba w głowie mieć trochę źle By tak pokochać tę Afrykę Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! A gdy ktoś z nas do Ciebie już dotrze… To otwórz mu bramę szeroko Piotrze. I skieruj go proszę Piotrze, jak brata Na szutry, gdzie można Afryką polatać! Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! Africa Twin, Twin Africa – radości ma, miłości ma! |
Cytat:
|
Tom64 :brawo::bow: dałeś czadu :)
|
Tom: ta piosenka mogłaby pięknie wyglądać na 1-szej stronie afrykańskiego śpiewnika ;) Jako hymn śpiewany na stojąco przy pochylonych sztandarach :D
dla równowagi przypominam, że Tom miał też przygotowaną pieśń "wszyscy będziecie jeździć GS-ami":haha2: |
Foty
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |