![]() |
Poszukam, dzięki.
|
Turbo świnka dostała konkretny servis, pierwsza regulacja zaworów, synchro przepustnic, nowy napęd, nowe świeczki, kontrola łożysk i innych podzespolow. Zawory wydechowe w specyfikacji za to ssące bardzo ciasno.
Fajnie się przy nim pracuje, a jeszcze lepiej jeździ. Jednym słowem dalej twierdzę że to zajebiste moto. |
Cytat:
|
A tymczasem elektronika,elektronika i jeszcze więcej elektroniki.
Ten nowy bak jak podobnie będzie w R, to nie grozi rozwałką przy upadku? Nowa rama nierdzewka ( lepiej niż w afryce i bmw nawet), ale silnik przekręcili, żeby wheelie ciężej było zrobić. https://www.ktm.com/pl-pl/models/tra...tures2021.html |
Rama 1290 2020 i 1290 2021 czymś się różnią o ile chodzi o materiał, z którego są wykonane? Opisane są dokładnie tak samo.
|
Stal chromowo-molibdenowa to nie jest stał nierdzewna. Z Cr-Mo to się kiedyś rowery robiło, w sumie nadal robi.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Powszechnie stosowany materiał na ramy nie tylko rowerowe ale nierdzewne to nie jest jak piszesz.
|
990 też ma ramę Cro-Mo. Więc nihili novi. :)
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
Dla mnie nowy model z prawdziwych nowości ma nowsza elektronikę i wreszcie fajnie rozwiązany filtr powietrza reszta to kosmetyka, raczej rozwój niż rewolucja. Wszystko inne w koło nowego modelu to papka merketingowa
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |