Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=32241)

LamaNaTenerce 09.09.2018 16:14

1 Załącznik(ów)
To teraz będzie niemiło. W nocy z piątku na sobotę został odkręcony plastikowy boczek z mojej DRki. Początkowo myślałam, że ktoś robi sobie jaja i się tym nie przejmowałam, jednak do tej pory boczek się nie znalazł..(i nie, nie zgubiłam go). Przykro mi i jestem wkurwiona, bo jeszcze nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam na żadnym zlocie, tymbardziej u swoich i ze swoimi.. Boczek był cały w napisach i miał już wartość sentymentalną !! Dlatego drogi Złodzieju proszę o zwrot. Mam w domu zapasowe takie same niepopisane, możemy się wymienić.. Plisss :bow:

mygosia 09.09.2018 16:47

Dojechałam, rozpakowałam się i leżę :-)

Wszystkim bardzo dziękuję: za organizację, za tańce, śmiech i za nocne rozmowy.

Kocham Was :*

giennios 09.09.2018 16:55

Cytat:

Napisał LamaNaTenerce (Post 599534)
To teraz będzie niemiło. W nocy z piątku na sobotę został odkręcony plastikowy boczek z mojej DRki. Początkowo myślałam, że ktoś robi sobie jaja i się tym nie przejmowałam, jednak do tej pory boczek się nie znalazł..(i nie, nie zgubiłam go). Przykro mi i jestem wkurwiona, bo jeszcze nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam na żadnym zlocie, tymbardziej u swoich i ze swoimi.. Boczek był cały w napisach i miał już wartość sentymentalną !! Dlatego drogi Złodzieju proszę o zwrot. Mam w domu zapasowe takie same niepopisane, możemy się wymienić.. Plisss :bow:

Naprawde myslisz, ze ktos Ci ukradl boczek od dr-y?
Kierowalbym prosbe raczej do uczciwego znalazcy..

Impreza zacna, fajny zespol na piatkowej posiadowie.
Dobrze bylo przetestowac NAT, za to podziekowania dla Karola i Kuby z Hondy - czekamy na filmik.
Szczegolne pozdrowienia dla Mrowci i WojtkaBBI, fajnie bylo poznac!

Pozdrawiam i piona dla organizatorow!

Grzesiek LC8

CzarnyEZG 09.09.2018 16:55

Czarni w domu :)

Dzięki za dobrą zabawę.

LamaNaTenerce 09.09.2018 17:16

Cytat:

Napisał giennios (Post 599538)
Naprawde myslisz, ze ktos Ci ukradl boczek od dr-y?
Kierowalbym prosbe raczej do uczciwego znalazcy..

Impreza zacna, fajny zespol na piatkowej posiadowie.
Dobrze bylo przetestowac NAT, za to podziekowania dla Karola i Kuby z Hondy - czekamy na filmik.
Szczegolne pozdrowienia dla Mrowci i WojtkaBBI, fajnie bylo poznac!

Pozdrawiam i piona dla organizatorow!

Grzesiek LC8

A co mam myśleć? Sam się nie odkręcił i nie wyparował, sory..

walther_white 09.09.2018 17:23

Cześć, i ja dziękuję za przyjęcie do grona, choć bez Afryki jestem. Możliwość przetestowania DCT była ciekawym doznaniem;]

Do następnego!

BLACK 09.09.2018 17:46

Dziękuję za miłe spotkanie.
Kto mi zakręcił kraniki od zbiornika, zgrywusy?

stanley 09.09.2018 18:28

Nie wiem czy sama czy z czyjąś pomocą, ale kumplowi zginęła bluza rozpinana biało, niebiesko, czerwona taka niby rajdowa. Gdyby ktoś znalazł to dajcie znać.

sebol 09.09.2018 19:01

Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów, oraz całej zacnej przybyłej ekipie.

jorge 09.09.2018 19:07

Hej. 5 razy sprawdźcie nim napiszecie ze ktoś ukradł. Do tej pory w Białej nie było takich jaj. Wiec albo kota nowy-obcy lub miejscowy (łatwo sprawdzić listę 126 osób) albo wina leży w użytkowniku. Stopa / Sołtys - dla Was wyzwanie niestety :(

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54.