![]() |
1 Załącznik(ów)
To teraz będzie niemiło. W nocy z piątku na sobotę został odkręcony plastikowy boczek z mojej DRki. Początkowo myślałam, że ktoś robi sobie jaja i się tym nie przejmowałam, jednak do tej pory boczek się nie znalazł..(i nie, nie zgubiłam go). Przykro mi i jestem wkurwiona, bo jeszcze nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam na żadnym zlocie, tymbardziej u swoich i ze swoimi.. Boczek był cały w napisach i miał już wartość sentymentalną !! Dlatego drogi Złodzieju proszę o zwrot. Mam w domu zapasowe takie same niepopisane, możemy się wymienić.. Plisss :bow:
|
Dojechałam, rozpakowałam się i leżę :-)
Wszystkim bardzo dziękuję: za organizację, za tańce, śmiech i za nocne rozmowy. Kocham Was :* |
Cytat:
Naprawde myslisz, ze ktos Ci ukradl boczek od dr-y? Kierowalbym prosbe raczej do uczciwego znalazcy.. Impreza zacna, fajny zespol na piatkowej posiadowie. Dobrze bylo przetestowac NAT, za to podziekowania dla Karola i Kuby z Hondy - czekamy na filmik. Szczegolne pozdrowienia dla Mrowci i WojtkaBBI, fajnie bylo poznac! Pozdrawiam i piona dla organizatorow! Grzesiek LC8 |
Czarni w domu :)
Dzięki za dobrą zabawę. |
Cytat:
A co mam myśleć? Sam się nie odkręcił i nie wyparował, sory.. |
Cześć, i ja dziękuję za przyjęcie do grona, choć bez Afryki jestem. Możliwość przetestowania DCT była ciekawym doznaniem;]
Do następnego! |
Dziękuję za miłe spotkanie.
Kto mi zakręcił kraniki od zbiornika, zgrywusy? |
Nie wiem czy sama czy z czyjąś pomocą, ale kumplowi zginęła bluza rozpinana biało, niebiesko, czerwona taka niby rajdowa. Gdyby ktoś znalazł to dajcie znać.
|
Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów, oraz całej zacnej przybyłej ekipie.
|
Hej. 5 razy sprawdźcie nim napiszecie ze ktoś ukradł. Do tej pory w Białej nie było takich jaj. Wiec albo kota nowy-obcy lub miejscowy (łatwo sprawdzić listę 126 osób) albo wina leży w użytkowniku. Stopa / Sołtys - dla Was wyzwanie niestety :(
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |