![]() |
WIELKIE dzięki - jedna noc a wrażeń jak po miesięcznej wycieczce.
|
10 Załącznik(ów)
Impreza super, dzięki organizatorom za chęci!
|
I ja dziękuję wszystkim za wspólna imprezę.
Organizatory wszystko super jak zawsze. Czwartkowa integracja przy torcie:haha2::D Pitstop na kajakach :friday: Sobotnie tańce :bow: dawno już tak się nie wysmialem:haha2: Jeżeli ktoś zdążył udokumentować mój tylek niech zostawi to dla siebie:D Ja niestety mam tylko parę zdj gdyż było ciemno-jasno-niedziela:haha2: |
Dołączę się do podziękowań dla oganizatorów za to, że im się ciągle chce,:bow::bow: "bo jak nie WY to kto?"
To dzięki waszemu wysiłkowi mialem okazję ponownie spotkać tylu wspaniałych ludzi, jak i poznoć nowych kolegów. Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę (chociaż wiele pamiętam tylko przez mgłę), za cierpliwość i wyrozumiałość:D Ahh, i dziękuję jeszcze anonimowemu darczyńcy za naklejkę Africa Twin na moim katełemie, zostaje tam na zawsze:) |
Za każdym razem próbuję podziękować, ale tego nie da się zrobić. Myślę, że rozumiecie doskonale jak to jest z większą niecierpliwością czekać na ten zlot niż na urlop itp.
Po prostu: piątek-sobota Komando Foki Niedziela Komando zwłoki. Czekam na wiosenną edycję. Rok to 12 razy za długo :) |
1 Załącznik(ów)
Pit stop
|
I ja dziękuje za świetną imprezę. Cudowną atmosferę tworzycie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Kilka zdjęć od Siary :bow:
https://drive.google.com/open?id=1Ut...OPhTZ_h_QtXG_0 |
Fajne fotki. Najlepsze co od razu widać to DUŻO szęśliwych twarzy. I o to chodzi.
|
Poznając innych poznajesz siebie.
Dziękuję wszystkim, którzy uraczyli mnie nie tylko napitkiem, ale i pięknymi opowieściami swoich przygód. Odbyłem wycieczkę od rumuńskiego TET (Rondel), do Czarnogóry (Jaro), Szwecji (Wojtek) poprzez bitewne pola I Rzeczpospolitej (Miras) aż po muzeum seksu w Charkowie i wykład o fenomenie polskiej szabli (Johen). Że o żartach Fazika nie wspomnę. Wypiłem kielonek z księciem tatarskim, poskakałem na parkiecie, widziałem perę gołych dup... tak chyba w skrócie opiszę te dwa dni i tak je zapamiętam. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |