![]() |
1 Załącznik(ów)
Kubas to koncepcja Marathona bieda edyszyn...
Moją XRV przejmuje 14 letni Franek także będzie dobrze i długo kultywowania tradycja zlotowa. |
Ja też bardzo dziękuję. Wojtkowi za świetny pomysł i jego realizację a Wam Wszystkim za wspaniałe towarzystwo.
Było zajefajnie. Już czekam na następne podobne spotkanie. |
5 Załącznik(ów)
Wojtek, dziękuję za organizację zacnej imprezy i za sobotnią trasę za trzysta ;)
Kwintalowi za użyczenie tego urządzonka z displayem ciekłokrystalicznym :) a Wasylowi za jego wyskalowanie :D dzieki czemu mogłem w tę trasę :at: Towarzyszom podróży w tamtą stronę: Kici, Mhv Majki, Walenty, Dzieju, za wspólną podróż. Dostawcy niespodziewanego zestawu w postaci koszulki, otwieracza i naklejki :Thumbs_Up: I wszyskim pozostałym, że chciało im się chcieć !! P.S. dawno nie byłem na tak kulturalnym spotkaniu motocyklistow :lol8: |
Cytat:
Klika osób pytało mnie o przednie lampy po których odpaleniu w nocy wiewiórki spadają z drzew. Wrzucam link z Aliexpress gdzie możecie je nabyć. Wzór, model do wyboru do koloru. https://pl.aliexpress.com/item/40001...yAdapt=glo2pol Resztę zostawiam wam. Kilka godzin pracy oraz inwencji twórczej i efekt jest oszałamiający. Polecam zaadoptować oryginalne ramki lamp. Wtedy mamy pełen zakres regulacji oraz mocowania oryginału. |
Słowa ONANIZATORA Wojtaszka z postu 346
Cytat:
I żeby nie było tak sielsko o incydentach to dodam , że jeden z kolegów (teraz już były kolega) popchnął mnie boczkiem na ławce, a drugi obsypał piaskiem oponowym. Nie wiem czy następnym razem będę się narażał, chociaż te "niestosowne"nocne zachowania nęcą. ciał |
Gratuluję Wojtkowi organizacji zlotu. Ciesze się że mogłem was wszystkich poznać i Dziękuję za godne przyjęjecie.
Wieczorna prezentacja Atomka pokazuje jakimi Afrykanskimi świrami jesteście - pełny podziw i szacun. Mam jedynie niesmak ⌠do swojej osoby, że będąc na forum od 2017r dopiero teraz wybrałem się na zlot, aby was poznać - totalna głupota z moje strony. Co prawda byłem kiedyś dawno temu w zamierzchłych czasach na zlocie w Kotlinie Kłodzkej, ale było to naście lat temu i były to zdecydowanie inne czasy. Tak czy inaczej cieszę się że was poznałem i do kolejnego spotkania Bardzo się Ciesze że koszulki wam się podobały - polecam się . Poniżej zapraszam na jutuba na krótki filmik ze zlotu, który udało mi się nakręcić. https://youtu.be/78yslTIgM54?feature=shared |
Cytat:
:lol8::lol8::lol8::lol8: a już na poważnie, ciągle mi się gęba śmieje wspominając ten zlot. :at: |
Dziękuję wszystkim. Gospodarzom za gościnę z klimatem podlaskim, gościom za wspaniałą atmosferę, za zacne trunki miejscowe,krakowskie made in Kwintal i z pozostałych stron świata. Ekstra podziękowanie dla Wasilczuka za to, że przygarnął mnie do swojego namiotu. Dwie noce z Wasilem - tego się nie zapomina :)
|
5 Załącznik(ów)
Było jak zwykle na Podlasiu " dla mnie się podoba "
|
1 Załącznik(ów)
Taka ciekawostka
Na końcu jest zdjęcie ujścia Biebrzy do Narwi. Zrobiliśmy tam krótką przerwę https://www.national-geographic.pl/a...AeM1gNKC-E1-P2 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |