![]() |
|
W garażu ok. Spróbuj w terenie. Zaraz coś kuwa poginie i tyle. Ja kupiłem paczkę na zapas bo od razu część gdzieś się zawieruszyła.
BTW, zamontowałem wczoraj podwyższenie błotnika i chciałbym cię zapytać czy testowałeś w terenie czy nie palnie w ramę przy max ugięciu widelca? |
1 Załącznik(ów)
Byłem z nim na RO nic nie dobija:)
|
Fakt mada.Wydech Afryki rekompensuje ,takze cenowo braki reszty :)
|
Napierdalacie sie z gieesiarzy ze robia choinki z swoich moto, a wystarczy troche poczytac i okazuje sie iz nie jestescie lepsi, jest identycznie jak z stara. Gmole jedne, gmole drugi, handbary, oslony silnika stelaze, podnozki, blotniki i inne pierdoly. KTM kupujesz i masz wszystko co potrzeba. Jak czytam o kolejnych modyfikacjach to mi przed oczami staja te wysmiewane GS800 i 1200 obwieszone jak choinka TT
Tyle z mojej strony. Afra fajnie jedzie bo ma fajny piec, tu jej zalety sie koncza w moim oku. Jest podobna do starej z jej wadami. W dobie mody na przywracanie klasykow znalazla sposob na wyrwanie konretnej sumy z kieszeni klijentow oferujac moim zdaniem nie za wiele po za dumna nazwa Africa Twin. Czemu nie dali dobrego plastiku normalnej szyby? czemu zawias to dalej kondon? czemu szprychy rdzewieja a mocowanie kufrow choc sprytne to w zupelnosci nie nadajace sie do tego typu moto. Czemu kat potrafi a honda nie???? |
Dubel,to kupiles tego Kata czy nie?
|
Jaka jest podstawowa cena CRF ~ 51000?
jaka kat 1090r ~ 58000? To niewielka różnica. |
Cytat:
|
Z podobnych powodow jak u ciebie tez wybralbym 1290.Ale cena 17tys euro robi wrazenie...Kiedys kupie od ciebie.:D
|
Cytat:
|
Ja do swojej włożyłem;
płytę pod silnik-700zł kat też tego nie ma w standardzie handbary barkbuster z rdzeniem 450zł-tego też kat nie ma gmole 1000zł No i na tym obowiązkowe rzeczy zamykamy. A to, że ludzie dokładają jakieś wodotryski to już inna opcja. Dla mnie wodotryskiem będzie wilbers na tył, ze względu na wagę i styl jazdy. Taki amor to ok 800eu czyli niecałe 4000zł. Wciąż to taniej niż za 1090 i jest jeszcze jedna sprawa. Hąda będzie trzymać cenę lepiej niż KTM i będzie ją łatwiej sprzedać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |
|