![]() |
|
Że niby handbar się załamał?:Thumbs_Down:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Link nie działa.
Wysłane z ajfona.. |
Kupiłem dziś motormanie z testem nowej królowej i nie ma tam nic szczególnego napisane. Legenda powraca, dynamiczny silnik, automat dtc zajebisty, ale zmiana biegów przyciskami już nie bardzo, a w terenie lepszy będzie manual i to jest jedyna sensowna informacja na jej temat, więc nic czego nie można by się domyśleć.
Oprócz tego nie są przekonani, że afryka potrzebuje tyle elektoniki i że raczej jeśli chce zastąpić starą to powinna być prostsza- też uważam, że kontrola trakcji i zmienne mapy nie są mi potrzebne, ale takie czasy. Ja czekam na bezpośrednie porównanie z 990, albo przynajmniej z gs800 to będzie dawało obraz nowej afry. |
No na pewno inna pozycja niż w 990, na nowej AT siedzi się jak na starej czyli za zbiornikiem w KTM siedzi się bardziej na zbiorniku co wymusza inny kąt ugięcia nóg. W marcu sobie potestuję to będę miał pogląd AT/CRF/KTM.
|
Cytat:
Chyba przyjdzie nam jeszcze poczekać na test z prawdziwego zdarzenia w różnych warunkach :Thumbs_Up: |
Ha! Jaka gazeta taki test ... Poczekajcie na test na Ścigacz.pl gościu nie leje wody
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |
|