![]() |
dawaj foty kata z tasmą a ja poszukam kilka z afrykami :)
Pamiętam jak Wieczny po jednej glebie miał wiecej taśmy niż plastików :D Tymczasem jadę polatać na wibratorze ;) |
Dlatego świat dzieli się na tych co się męczą udając szczęśliwych i właścicieli pomarańczowego szaleństwa :haha2:
|
Cytat:
Jak kogoś podnieca kilo śrubek latających w silniku przykrytych pomarańczowym to wypada tylko wielu km życzyć. Afryce takie życzenia są zbędne bo i tak ich wiele natłucze :) |
gdzies czytalem takie zdanie:
5% motocyklistow na gejesie i giga adwenczerze zjezdza z asfaltu. Tyle samo czoperowcow tez to robi. Ale Ci drudzy bynajmniej nie udaja :D |
A po co Maja zjezdzac jak Maja jeszcze drugie,albo i trzecie moto do tego :D
|
No zarabiając w ojro można mieć drugie i trzecie moto do tego ;) Mi tam starcza afryka w zupełności
ale jak już będę miał 990 to motocyklowo będę zadowolony ;) Na razie ZUS mi zabrał kata :D |
jak o fajnie ze nasze stare dziadygi daja rade we wszystkim :D A moze to od kierownika zalezy ze potrzebuje 3 w garazu?
|
Misza ,ty bys spakowal mlotki i srubokrety i tutaj przyjechal.A nie wybierasz ZUS zamiast KTM :umowa:
|
hehe,Fassi,faktycznie daja rade.O kulach tak na asfalcie jak i w terenie,ale daja rade,hehe...:D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |