![]() |
Huska odpaliła?
|
Byłem po raz pierwszy,było super. Wielkie dzięki Puszkowi i Mirmilowi za organizację. Do następnego...
|
Byłem po raz pierwszy,było super. Wielkie dzięki Puszkowi i Mirmilowi:bow: za organizację.Dzięki krzyżakowi za wytarganie Afry przez granice.Obojczyk złamany ale to pikuś......Życzę zdrowia ludziskom poszkodowanym psychicznie i fizycznie
|
Puszek i Mirmił szacun za trud z jakim przygotowaliście trasę . W imieniu Witka , Przemka , Irka i moim dzięki .
Przejechaliśmy całą piątkową trasę hard i jak by nie kaprysy frirajda to był by całkiem nie zły czas . Sobotniej nie udało się zrobić ale i tak adventure nie zabrakło z ochraniarzem wymachującym bronią na koniec . Po raz kolejny góry pokazały że nie wolno ich lekceważyć . Życzymy poszkodowanym szybkiego powrotu do zdrowia . |
Cytat:
Wielkie dzięki za pożyczenie klucza. Napisz na priv w jaki sposób mamy się rozliczyć. |
Ja też byłem pierwszy raz na takiej imprezie, w górach motocyklem i na Ukrainie i powiem Wam, że wszystkie te rzeczy były zajebiaszcze.
Dzięki Mirmił za opiekę nad moją KLR-ą przed jazdą (generalnie wjeżdżała na Ukrainę w lepszym stanie niż opuszczała Polskę :) Dobry browar rzemieślniczy się należy jak byk! Dzięki chłopakom z Kielc i Podlasia za przygarnięcie do stadka- generalnie za dużo nie pomogłem, ale mam nadzieję, że przynajmniej nie zaszkodziłem :) P.S. A wybitny smak "Ducha Puszczy" zostanie na długo w mej pamięci! |
Eeeech... szkoda, że już koniec ukraińskiego szwendania, na takie spotkania warto czekać! Podziękowania dla mega ekipy hardpizdaidwójabokiem, Mirmiła i Puszka za ogarnięcie całości (szczególnie sytuacji rescue), oraz uczestnikom wieczornych biesiad...:D Zdrowia dla poobijanych! Do następnego!
Kilka moich >>> zdjęć |
Podziekowania za mega impreze dla organizatorów, nowo poznanych ludzi i starych znajomych.
Specjalne podziekowania dla ekipy z podlasia za to, ze nie zostawili mnie w czarnej dupie i pomogli ogarnac chlodnice ! |
:D Całe życie z wariatami :D
Już sie nie mogę doczekać kolejnego z wami spotkania. Szacunek Panowie Organizatorzy. Zdrowia wszystkim |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |