![]() |
1 Załącznik(ów)
Jaki zamek taka Klurewna.
|
Dzięki za super zabawę , tańce , kajaki , , podziękowania dla organizatorów i brawa za cały trud włożony w przygotowania , dzięki za możliwość poznania nowych cudownych osob , jesteście wszyscy mega pozytywni , do zobaczenia w przyszłym roku a może i wcześniej , buziaki kochani
|
Czemu zawsze organizujecie Białą jak mam sesję poprawkową :(
|
I ja dojechałem do domu..
Wielkie dzięki dla organizatorów i wszystkich którzy byli... Do następnego razu... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli autor genialnego pomysłu to czyta i czerwieni się ze wstydu, to poproszę o anonimowego SMSa z bramki internetowej Plusa na mój numer z podpisu lub mail na pdworniak(małpa)icloud.com z informacją gdzie jest boczek lub jak go możemy odzyskać tudzież znaleźć na bazie jeśli jest schowany. Mogę podac adres na który >>uczciwy znalazca<< odeśle ów element albo pojadę na bazę odszukać we wskazanym miejscu. Jeśli boczek się nie znajdzie, to zadzieje się coś czego bym nie chciał: na kolejnym zlocie motocykle staną w jednej, oświetlonej strefie pod okiem kamer. Smutno będzie jak tak się to skończy ale nie widzę innego wyjścia. |
[QUOTE=Neo;599560]https://youtu.be/ltKz3bTkOek /url]
Sorry miałem jechać ale robota wypadła... |
Cytat:
|
[QUOTE=KristoF;599563]
Cytat:
|
Luźna rada. Ja tylko staram się pomóc ! ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |