![]() |
osobiście odnoszę wrażenie, że spaprano bardzo fajny i uniwersalny motocykl dlaczego?
1. wersja zwykła - ma "nie ciekawe" kolory obie z czerwoną ramą.. ok to kwestia gustu ale mi się nie podoba brakuje takze kolorystyki hrc - szyba a raczej jej brak - nadal dętkowe opony - brak bagażnika i uchwytów do kufrów - siedzenie pasażera jakieś udawane a to wszystko było w poprzedniej CRF w standardzie w zamian dostajemy iphonowy tablet, nie mam "ipona" i nie zamierzam mieć więc rozumiem iż jestem skazany na zwykłą nawigację... 2. wersja ADV - ma wszystko co wcześniej miała zwykła CRF1000L w standardzie a teraz trzeba za to dopłacić pomijam większy zbiornik Kupując zwykła trzeba na start do niej dokładać aby nadawała się w trasę do turystyki więc w 60.000PLN nie ma szans się zmieścić sorki ale to wałek lekki...i co z zadupkiem mam dkupić nowe plastiki oraz cały stelaż kufra centralnego ?? kogoś pogięło chyba.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znaczy zawsze może się zdarzyć źle złożony model, czy Honda, czy BMW
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
59000 Motocykl
950zł wysoka szyba 7000 plastikowymi kuframi bocznymi + centralny 1450zł stelaż do zadupka i kufrów 700zł plastiki boczne 1500zł grzane manetki 1300zł gmole 400zł śrubki, podkładki robocizna --------------- = 72 800zł |
1 Załącznik(ów)
Motocykl 80800 plus dodatki, razem 90000 gotowy na przygodę
|
Dzizas...
|
Nie wiem skąd kolega consigliero bierze ceny?! Może z klubu z Pragi? :D
https://www.honda.pl/motorcycles/ran...and-price.html PS Aaa.. już kapisko. To jest cena full wypas ES z DCT. :bow: Ja celuję w podstawową wersję, co najwyżej ES jeśli będzie przysiadywać na postoju. A jak nie, to nie. |
No i z kuframi. Kufry kosztują.
|
Kufry dobiorę z trzeciej ręki. Zostanie kasy na nowe kaski i rękawice.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |