![]() |
Wspomnienia w tle z ogniskiem ma wielu.
Jednak chyba nasz Garwoliniak-Jarek jest Nr.1 Kratką od grilla tylko ON wypalił sobie ślad na twarzy. Niejaki Bigos i spółka zamiast wyciągnąć go z ogniska to polewali Jarka wodą żeby się nie zapalił.(5 rano.) Następnego dnia Jarek miał być ojcem chrzestnym.......................... Niech Wam fantazja namaluje spotkanie Jarka z żoną (teraz byłą) ciał |
To ten litwin wtedy był, wygladal jak Rambo w 10 części i pamiętam że polalismy mu znowu że się nie poddał. Był toast za silna wolę :D
Stopa, może ta kratka dała taki znak sygnał? |
Litwini, ludzie co im nogi odebrało, ci których farelki napadły w pokojach to robota "Bukłaka".
Ba nawet pani Krysia z kuchni dostawała po cichaczu haracz żeby im się lepiej pracowalo:D:vis: |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wciąż nie mogę wyjsc z podziwu jak raźnie idzie mi ta droga na stołówkę i lico promienieje! ;) |
W rencach żubrzyzna?
|
Pytanie techniczne.
Jak Wy to robicie, że tyle pamiętacie?? Ja po czwartym pobycie uskładałbym w pamięci do kupy może ze 6 godzin wspomnień. Reszta się kurde jakoś rozmywała :/ |
Perełki :)
Bo Ty Czarny ppppijak jezdeś :) |
Czarny , a słyszałeś o pigułkach gwałtu? Czyli spodobała się komuś.... Ja tam wszystko zawsze pamiętam. A inni też? Jak z waszą pamięcią?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |