![]() |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Fajnie było zobaczyć te stare (niektóe nawet bardzo postarzałe):haha2: gęby! Moja Afra po prawie 15 latach wytoczyła się na porządnie z otchłani garażu i chyba dobrze jej to zrobiło. Wielkie dzięki dla WojtkaBBI, dla wszystkich pozostałych orgów za podjęcie tematu, dzięki Plaku, Chomik i Steve69 za wspólny powrót. Lotnisko na trasie zostanie w głowie na długo:) Moje buty jakoś nie przetrwały trudu jazdy w lekkim nawet deszczu - z obu odpadły podeszwy:haha2:. Poniżej kilka zdjęć z reanimacji: etap 1 - na trytytkach - niby dało się w tym chodzić, ale wiało po stopach i 2 - na szarej taśmie - to już wersja prawie doskonała! Jakby ktoś chciał takie zanabyć, to polecam: Probiker model jakiś z dupy. Rozpadły sie od leżenia w szafie Pazdro i do zobaczenia!:bow::at: |
Cytat:
A impreza była taka, że buty Ci z nóg spadły :haha2: |
10 Załącznik(ów)
Będąc wczoraj na cotygodniowej partyjce u księdza proboszcza, w prasie branżowej z maja, na pierwszej stronie, tuż pod kolumną z cyklu
"Ładne zakonnice i motorY", znalazłem taki oto artykuł: "STARY MOTOCYKL- NOWA WIARA" Załącznik 134956 Załącznik 134957 Cuda na niebie zwiastowały, że nad Biebrzę przybył sam Wielki !PANHĄDA! z krainy kwitnącej (akurat) wiśni. Wieść o tym szybko rozniosła się po szerokiej akalicy! Załącznik 134928 Z całej Polski, na motocyklach, przybyło 50 młodzieńców, najzagorzalszych fanatyków kultowego modelu Honda Africa Twin wraz z najwierniejszy z wiernych CZARNY JEŹDZIEC w PISDIEC z krainy znad wielkiej wody Załącznik 134936 Załącznik 134931 Z miasta Łodzi przybyła nawet piesza pielgrzymka starego obrządku wyznawców CZARNEGO JEŹDŹCA HONDY. Za szklane paciorki, zostali pasowani przez!PANAHĄDA! na najwyższy poziom wtajemniczenia Załącznik 134932 Załącznik 134933 Załącznik 134934 Jak widać, następuje cudowne oświecenie, po czym !PANAHĄDA! zwyczajowo namaszcza wszystkich firmowymi olejami i wonnymi olejkami. Załącznik 134930 Wiara w narodzie ma się wciąż dobrze, choć niestety jeszcze nadal !!!!, po podmokłych bagnach, piaszczystych lasach, i bezkresnych łąkach, szerzą się pokątnie afrykańskie pogańskie zabobony, fetysze czarnych klepek i czarne, tajemnicze praktyki DTN, podsycane Gorzką Wodą Żołądkową! Po niej, bagienne echo wciąż niesie gromkie "WSZYSCY BĘDZIEMY JEŹDZIĆ AFRYKAMI!!!" Bądźcie czujni!! Ich pogański zwyczaj wzniecania kurzu po polach i lasach, niesie dla młodego pokolenia cywilizacyjne zagrożenie! Brat Maciej Wąsaty" Tyle wyczytałem. Tak, to wciąż aktualne! JUTRO ZNÓW WAM UCIEKNIEMY!!! Załącznik 134935 Lata lecą, świat postarzał, CzarnyJeździec nadal gna. Wciąż ten sam, choć nieco zszarzał Ogień w sercu, w duszy gra! |
:Thumbs_Up::)
|
Tak sobie teraz pomyślałem, że mieliśmy na żywca HRC na niebie.
Czerwona zorza, białe gwiazdy i niebieskie niebo (granatowe, ale blisko) ;) |
ATomku
wydaje mi się że to jest zrobione w fotoszopie--powiedziałbym nawet że w FOTOWIACIE. Jestem PEWIEN że nic TAKIEGO NIE PAMIĘTAM. Może dlatego że TO było "cudowne" i dodatkowo obficie namaszczone , to następnego ranka miałem mętlik w głowie i migrenę . Lata lecą, świat postarzał.......... TAKIE SPOTKANIA wmacniają. Dają wiarę ,że jeszcze nie wszystko stracone. ciał |
W pytkę Tomek. :D
|
Równowaga wiekowa bardzo należycie zachowana także możecie spać spokojnie.:at:
|
20 Załącznik(ów)
Załącznik 134981
Stopa, tak właśnie myślałem, że gazety nie piszą całej prawdy, a przynajmniej ich prawda mija się z naszą. To musiał być ktoś do Ciebie podobny! Załącznik 134982 Załącznik 134999 Dojeżdżałem od Zambrowa wzdłuż starorzecza Narwi Załącznik 135000 Przy brodzie błoto można objechać, ale po co? :D Załącznik 135001 Załącznik 135002 Załącznik 135003 Załącznik 134988 Sesja zdjęciowa na moście. W świetle zachodzącego słońca, zachmurzenia i przelotnego deszczu była jakaś magia Załącznik 134983 Wojtek, ciekawostek po drodze było więcy, jednak fakt, najciekawsze ujście Biebrzy do Narwi Załącznik 134984 Załącznik 134985 drewniano-ziemne grodzisko w Samborach.i już od XIw strzegło ujścia Biebrzy do Narwi jako strategicznej, wodnej drogi handlowej z północy znad Bałtyku, od Jaćwingów i Litwinów, z Grodna do Drohiczyna i dalej na południe,. Do dziś pozostał tzw okop, ale niewiele potrzeba, żeby to sobie w całości wyobrazić. Imponujące miejsce! Poprzedza je wieś o nazwie Ruś, która dla grodziska pełniła rolę służebną. Pięknie tam! Sama nazwa rzeki Biebrza stanowi relikt historycznej przeszłości po Jaćwingach i znaczy po prostu Bóbr. A propos tego ostatniego. Przestrzegaliście przed łosiami, a tymczasem szwagrowi pod afrykę wylazł bóbr! Drewniany most na Narwi w Bronowie znany mi z ostatnich scen filmu „Wołyń” Załącznik 134986 Załącznik 134987 Załącznik 134989 Załącznik 134990 No i Góra Strękowa ze wspomnieniem kpt Raginisa Wojtek. Bardzo dziękuję za pomysł i dobrą organizację spotkania w świetnym miejscu. Naprawdę warto było ustawić afrykę w rzędzie i posiedzieć przy stole ze Starymi-Nowymi. To było historyczne spotkanie naszej Forumowej Społeczności Załącznik 134991 Załącznik 134992 Załącznik 134993 A na powrocie jeszcze raz przejazd piachami pod Bronowem, ale już we właściwym tempie i orka gdzieś w lesie. Jak na jeden wyjazd to mega dużo! Do zobaczenia! Załącznik 134995 |
Tomek w punkt jak wieczorna prelekcja
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |