![]() |
Siema
Dzięki organizatorom za super imprezę :bow:
Fajnie było spotkać znajomych i poznać nowych ludzi. :at: Pozdrowienia dla wszystkich ! :D |
Zlot zajebiaszczy. Trasy super, ośrodek też fajny, pogoda urozmaicona, towarzystwo perfecto. :) Naładowało mnie to bardzo pozytywnie. DZIĘKI ORGANIZATOROM I WSPÓŁTOWARZYSZOM ZA ŚWIETNY ŁYKEND. ;D
No to moje fotki: http://picasaweb.google.pl/majki601/...71293494027794 W sumie bez cenzury, więc...:D |
Korzystając z okazji chciałbym podziękować organizatorom imprezy za trud którego sie podjeli. Wypadło znakomicie. Miejsce fajne, a nie jest łatwo znależć cos na tak dużą imprezę. Okolica pikna. Szlak wycieczki klasa sama w sobie. I choć poległem na rajdzie czasowo (wróciłem o 22) - warto było zobaczyć wszystko. Osobne podziękowania tym razem zarówno dla organizatorów i uczestników za fantastyczną atmosferę imprezy. Miło było zobaczyć was w takiej kondycji i humorach. I choć z pogodą różnie było to chwilami pozwalał nam na wiele. Krakowski deszcz a może kielecki grad dowiozłem w gaciach, aż do domu. Pozdrawiam i gratuluje przedsięwzięcia.
|
A mnie powaliła gorączka i nie pojechałem, byście mieli sumienie i pisali że było do dupy!
|
Cytat:
|
Cytat:
Podziękowania dla ORGANIZATORÓW i uczestników wspólnych trasek. Wujek |
Impreza z wyższej półki :Thumbs_Up: pozdrowienia dla wszystkich uczestników :)
|
Dzieki wszystkim za mile chwile,jestescie fajne chłopy i ..piękne Panie ;)
|
Bardzo to były piękne dwa dni i wieczory, za co oczywiście dziękuję Wszystkim Organizatorom. Atmosfera, mimo przeciwności natury meteo, nie zawiodła. W związku z sobotnią tragedią poprowadzenie całego spotkania było naprawdę trudnym zadaniem - gratuluję wyjścia z całej sytuacji z wielką klasą.
Pozdrawiam |
I ja nisko kłaniam się ku organizatorom jednocześnie także uczestnikom ! Chciałoby się żeby taka impreza trwała nieprzerwanie :) Gorąco wszystkich Was pozdrawiam !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |