![]() |
|
Cytat:
Dlatego daje sie 2 tarcze. No chyba ze bylby to Buel. |
Takie rzeczy zaczynają definiować ten motocykl ;)
|
Nie sądziłem że to powiem ale podoba mi się bardzo ten Bajaj. Ciekawe tylko czy po dołożeniu kierunków, setów pasażera, lusterek etc uda się osiągnąć masę z paliwem na rozsądnym poziomie.
|
Ja tam bym się wstrzymał z wróżeniem z fusów i poczekał na fakty.
|
Poszukuję amorka do lc8 wersja s może ktoś coś.
|
Cytat:
|
http://www.enduro-austria.at/index.p...ure-r-prototyp - może być ciekawie.
|
Duke 169 kg na sucho więc raczej pod 190 będzie ważył zalany. Jak ADV będzie ważył ok 200 kg to dla mnie i tak będzie super jak weźmie 16-18 litrów paliwa. Brak konieczności obijania go żelazem spowoduje masę o 50 kg niższą od NAT. Dla mnie zajebiście.
|
Cytat:
790 adv to zwykły odgrzewany kotlet i do tego mega brzydszy od SE... :-) |
Kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje. Dobrze że odgrzewają kotleta bo rynek potrzebuje dwucylindrowego motocykla on/off z nastawieniem na off o masie 180-200 kg z paliwem. Ja pewnie i tak go nie kupię bo mam wstręt do pomarańczowego i raczej czekam na to co pokażą niebiescy ale sam ruch jest IMO w dobrą stronę a motocykl jest tak obleśny że aż mi się podoba.
NAT była spasiona a spasła się jeszcze bardziej i idzie w stronę szosy mimo kwilenia nad zwiększeniem skoków zawieszenia. Yama i KAT wymuszą w końcu na pozostałych właściwy kierunek. Ja jestem na TAK. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |
|