![]() |
Jak zwykle jazda pełna przygód i serwisów. Poznałem nowych kumpli i nowe drogi.
Jak ja uwielbiam się nie myć kilka dni. Było jak zwykle syto. Dzięki wszystkim i mam nadzieje do zobaczenie gdzieś tam na Ukrainie. https://picasaweb.google.com/1017819...egracjaWrz2015 |
panowie poprawcie linki bo nie trybią a obejrzeć by się chciało
|
Podziękowania dla Mirmila i Puszka za imprezę. Jedyny zgrzyt to brak wody w kranie ale to już dupy dała sama baza :( Szczególne ukłony dla Puszka, któremu chciało się zjechać landryną na dół w piątek i pomóc w wymianie dętki w Afryce kolegi Andrzeja. Przepraszam WojtkaM72 i Zbyszka za moje chrapanie w pokoju - ten typ tak ma - niestety :( Zaliczyliśmy w sumie trzy drobne awarie (wentylator w DRZ + rozwalona opona oraz w KTM zalana elektronika, Kat wrócił do bazy na pace by rano odpalić bez problemu - bydle :) Na końcu - podziękowania dla moich kompanów - Jacka i Radka - bez których jazda byłaby smutna i mocno ryzykowna.
|
Dzięki wszystkim za ekstra imprezę, do zobaczenia na wiosnę.
Musze się policzyć z wielkim wierchem :) Zdjęcia dodam później. Biorę się za Babkę bo wygląda dramatycznie. |
Co który link wrzuci to na początku nie trybi :D Albo na kacu albo rozmarzone Ukrainą jeszcze :D
|
U mnie na bank trybi, tylko trzeba być zalogowanym na fejsie, galeria jest publiczna.
|
Nie mam fejsa - nie istnieje?
|
|
Songo :Thumbs_Up:
|
Songo .
Chcem i nic nie chodzi. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |