![]() |
Tak więc zostałem znowu poskładany do kupy zupełnie od nowa wszystko.
Wobec czego niestety nidyrydy co bym się pojawił w waszym zacnym gronie. Jeśli ktoś chętny na moje miejsce to zapraszam na priv tak co bym mógł zacnemu Blobowi zakomunikować kto w moje miejsce. |
Moje ubezpieczenie nie pokrywa niestety Ukrainy.
Dlatego rodzi sie pytanie; Kupuje na granicy ubezpieczenie- duzy to problem, jakie papiry musze miec zeby cos takiego wykupic no i wiela to koszci? Czy moze jest mozliwosc wykupienia np w PZU samej zielonej karty? |
Cytat:
|
Bolo, prawdopodobnie bede lecial sam z wrocka. mozemy wymienic sie numerami tel zeby w razie czego byl jakis kontakt? moj tel 501 271 873
zreszta, milo bedzie jak kilka osob lecacych z zachodniej i srodkowej Polski sie powymienia kontaktami, niegdy nie wiadomo, kiedy taka help list sie moze przydac pozdro |
Może jakaś grupka z tricity się wybiera w strony południowo-wschodnie, chętnie bym się załapał na przyczepkę jakowąś.
|
Zupka lecę z Lęborka możemy się zgrać,mój tel 500129509
|
peteros45 mój to : 695882935. Jeśli będziesz leciał sam, to jak najbardziej możemy sie gdzieś styknąć po drodze. Szczegóły dogadamy później.
Mecia zakodowane :) |
Bolo , piszę sie póżniej , a nie pużniej :P
|
Zupka i wszyscy z polnocy - ja prosto z szuter party jade do Jastarni, wiec chetnie sie przylacze do powrotu , Bolo, dzieki za tel
|
Kolejne miejsce do przejęcia - zainteresowanych zapraszam na priv
Poszło - miłej zabawy |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |