![]() |
hehe ja natomiast mam 2 szt :D z 2 róznych navi nie wiele da sie zrobić za to z identycznych to inna inszość:)
|
Powiem trocę z innej beczki, a może i na temat. Padł mi Lark, o którym mowa, pod koniec okresu gwarancji (nie mógł wyszukać sygnału GPS). Pojechałem bezpośrednio do serwisu (ja wolę od ręki, z człowiekiem w cztery oczy) i przyjeli moją reklamację, a po 20 dniach przy mnie gościu otworzył nowe opakowanie, dał mi nowe urządzenie i znowu gwarancję na kolejne 24 miesiące :-)
Nie chciał dać inych elementów z pudełka, powiedział, że będzie miał dla tych, którym one padły (np uchwyty) lub na sprzedaż. Tak więc ja do serwisu Larka nic nie mam Podpowiem, trzeba jechać w Wawie na Matuszewską 14, tam już pokierują Pzdr M. |
Też tak miałem , że gubił sygnał , już myślałem że to jego czas, ale się myliłem wystarczyło pogrzebać w ustawieniach, tych których się ustawia satelitę? Mój Lark już służy mi trzeci rok , i nie ma łatwego żywota , potraktowałem go karszerem w trakcie mycia moto bo w końcu wodoszczelny , no okazało się że nie do końca woda zalała cały wyświetlacz , no i Lark kaput :mur:, no i co teraz , myślę sobie zrobię mu operację , rozebrałem calutki wyświetlacz , każdą płytkę wycierałem szmatką , a tych płytek czy szkiełek było kilka , po skręceniu hula do dziś .:D
|
Mój Lark po himerach znowu działa normalnie, czyli łapie satelity i ładowanie jest normalne, bez jakiś strat.
Domniemam, że to pierwsza generacja samonaprawiających się GPSów wypuszczonych przez chińczyków. :D |
Rychu - jakbyś był skłonny, to ja bym chętnie przygarnęła jeden uchwyt [konkretnie chodzi o mocowanie do kiery + kulka].
To juz moje trzecie... Jedno zepsułam, a drugie zgubiłam :/ |
Jak nie sprzedam w komplecie to coś pomyślimy ;)
|
Cytat:
|
Potrzebuję jakąś sensowną mapę na Larka z Ukrainą dokładniej Borżawa. Macie coś ciekawego??
|
TwoNAv i skany sztabówek .... (aplikacja do pobrania w wersji bezpłatnej ... skany znajdziesz bez problemu w necie)
|
Gdyby w larku 35AT lub innym navi wyświetlacz zaczął wariować przełączając ekrany, to znaczy że jest jakiś syf między obudową a wyświetlaczem. Rozebrać, przeczyścić i jak nowy :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |