![]() |
|
3 Załącznik(ów)
Givi ma kufry i deflektor oraz tankbag
|
Było 50 KM to każdy mówił, że trochę więcej by było lepiej. Jak jest 95 KM to narzekają, jakby im mocy zabrali.
Co do filtra powietrza - miejsca tam dużo, co za problem na zewnątrz zostawić bardziej zgrubne a do środka wcisnąć dodatkowy filtr? |
Ale macie problemy z tym filtrem, wiadomo że siódemka miała to genalnie wymyślone, ale jeśli będziecie w takiej sytuacji, że wam się zasyfi czy zaleje filtr to nie będziecie go wyciągać na czas, to niejest wymiana opon w f1.
Już bardziej można się doczepić, że wlot do niego jest z przodu pod lampami,czymi jak polożymy moto na bok w nawet względnie płytkiej rzeczce to na bank go zaleje. |
To akurat raczej bezpodstawne, jak się położy to wszędzie go zaleje..czy 5cm głębsza czy płytsza woda. A jak nie to fala na pewno:) Liczy się wysokość w pozycji wertykalnej, a ta jest dobra.
Fazik kiedyś wklejał film jak jakiś gość z Austrii wpakował się do "myjni"-rzeki. Takiemu testowi trza by nową poddać i sprawdzić czy pojedzie.;) |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Chyba nie jest to dobrze wymyślone. Bez przesady. Sciaganie boczkow które są praktycznie czachą i idą pod lampy?, nastepnie tych trąb... po obu stronach? W połączeniu z gmloami, osłoną lamp to bedzie cyrk! Nie widzialem ostatnio nic dziwniejszego. I oczywiscie, ze warto wyciagnąc filtr przy kazdej okazji po dniu jazdy w kurzu i go przedmuchac. Ciekawe co oni wymyslili z dostępem do akumulatora? Bo to tez sie przydaje aby nie rozbierac pół motoru. |
Cytat:
Wszystkim nie dogodzi... mnie tam bardziej martwi integral-cylinder-blok...reszta to nie problem. |
A mnie w mojej 07 martwi, że cylindry krzywe jak słynna wieża w Pizie :) Duzo zmartwień macie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|