Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Śladem Ryszarda Lwie Serce tudzież Fryderyka I Barbarossy - na Niewiernych !!! (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1002)

Andrzej_Gdynia 01.09.2008 21:52

20.50 są już w Galibolu - czyli Turcja, ciesnina Dardanelska. Trochę zapierd...ja jak na wycieczkę tetryków do Ziemi Świetej....

Andrzej_Gdynia 04.09.2008 18:43

Od wczoraj siedzą w Adanie, na Riwierze Tureckiej. Obijają się, objadają, moczą, smażą.
Jutro Syria

Lewar 05.09.2008 21:46

Splawık:
Czolem Czarne Bambusy
Dzisiaj pralem Lewarowı koszulke ı to jest juz przegıencıe. Jest super tylko Lewar musıal strasznie magrzeszyc bo upaly daja nam strasznıe w dupe. Nabıal mam na twardo od trzech dnı. Emeryci madazaja a nawet czase ciezko ich dogonic jak stane na fote. Turkawki bezzebne i dupıaste nie ma sie za czym ogladac. Jutro jedzıemy do Syrii, ma byc chlodniej czylı ponizej 45 stopnı. Woda w Morzu Srodziemnym na 28 stopnı wıec jak by u Was padalo to mozecıe pomarzyc....

Lewar 05.09.2008 21:51

Lewar:
A Splawik podarl moje koronkowe majteczki ı podpierdolil moja poduszeczke co mı mamusıa dala. Pıotr zupelnıe nad nim nie panuje.
Jest fajnie a jutro zaczniem sıec niewıernych.
Pozdrawiam wszystkich a szczegolnie Kropkow ı Andzeja - szkoda. ze Cie tu nie ma.

Lewar 05.09.2008 21:55

Piotr:
Ja po moich poprzednikach mam juz malo do dodania. Jest super za wyjatkiem tych wkur..... upalow. Pozdrawiam wszystkich Czarnuchow

Andrzej_Gdynia 06.09.2008 21:48

No i są w Syrii. O 20.48 dali znać z Aleppo. Wszystko ok i zgodnie z planem.

pióro 06.09.2008 23:20

trzymam za Was kciuki, a Wy trzymajta za mnie. ruszam coś około 20.09. do Jerozolimy a z tamtąd promem. jak byscie mieli info co do terminów promu z hajfy i cen dajcie znac.

Lewar 08.09.2008 20:13

Promy z Hajfy wychodza w kazdy poniedzialek o 21 do Pireusu ( zaladunek ok 15 ) koszt za motocykl i czlowieka ok 500 euro. Firma A. Rosenfeld Shipping Ltd.
Jstesmy w Lattakii i jest nam tu bardzo dobrze. Jutro zwiedzamy Qualat al Saladhin i Krak de Chevaliers. Jest cieplo... Bardzo cieplo...
Jazda motocyklem po Aleppo byla doznaniem z gatunku najbardziej ekstremalnych jakie doznalem w zyciu.
cdn. nastapi moze....

pióro 09.09.2008 11:19

Cytat:

Napisał Lewar (Post 22860)
Promy z Hajfy wychodza w kazdy poniedzialek o 21 do Pireusu ( zaladunek ok 15 ) koszt za motocykl i czlowieka ok 500 euro. Firma A. Rosenfeld Shipping Ltd.
Jstesmy w Lattakii i jest nam tu bardzo dobrze. Jutro zwiedzamy Qualat al Saladhin i Krak de Chevaliers. Jest cieplo... Bardzo cieplo...
Jazda motocyklem po Aleppo byla doznaniem z gatunku najbardziej ekstremalnych jakie doznalem w zyciu.
cdn. nastapi moze....

dzieki wielkie, chociaż cena mnie troche przybiła bo widziałem w necie ceny okolo 150 $ poseidon lines czy cos takiego. no ale i tak ruszam bo z izraela ladem to i tak pewnie nie wypuszcza .pozdrawiam i szczesliwej drogi

Andrzej_Gdynia 09.09.2008 21:37

Poseidon nie chodzi od kilku lat...

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24.