![]() |
20.50 są już w Galibolu - czyli Turcja, ciesnina Dardanelska. Trochę zapierd...ja jak na wycieczkę tetryków do Ziemi Świetej....
|
Od wczoraj siedzą w Adanie, na Riwierze Tureckiej. Obijają się, objadają, moczą, smażą.
Jutro Syria |
Splawık:
Czolem Czarne Bambusy Dzisiaj pralem Lewarowı koszulke ı to jest juz przegıencıe. Jest super tylko Lewar musıal strasznie magrzeszyc bo upaly daja nam strasznıe w dupe. Nabıal mam na twardo od trzech dnı. Emeryci madazaja a nawet czase ciezko ich dogonic jak stane na fote. Turkawki bezzebne i dupıaste nie ma sie za czym ogladac. Jutro jedzıemy do Syrii, ma byc chlodniej czylı ponizej 45 stopnı. Woda w Morzu Srodziemnym na 28 stopnı wıec jak by u Was padalo to mozecıe pomarzyc.... |
Lewar:
A Splawik podarl moje koronkowe majteczki ı podpierdolil moja poduszeczke co mı mamusıa dala. Pıotr zupelnıe nad nim nie panuje. Jest fajnie a jutro zaczniem sıec niewıernych. Pozdrawiam wszystkich a szczegolnie Kropkow ı Andzeja - szkoda. ze Cie tu nie ma. |
Piotr:
Ja po moich poprzednikach mam juz malo do dodania. Jest super za wyjatkiem tych wkur..... upalow. Pozdrawiam wszystkich Czarnuchow |
No i są w Syrii. O 20.48 dali znać z Aleppo. Wszystko ok i zgodnie z planem.
|
trzymam za Was kciuki, a Wy trzymajta za mnie. ruszam coś około 20.09. do Jerozolimy a z tamtąd promem. jak byscie mieli info co do terminów promu z hajfy i cen dajcie znac.
|
Promy z Hajfy wychodza w kazdy poniedzialek o 21 do Pireusu ( zaladunek ok 15 ) koszt za motocykl i czlowieka ok 500 euro. Firma A. Rosenfeld Shipping Ltd.
Jstesmy w Lattakii i jest nam tu bardzo dobrze. Jutro zwiedzamy Qualat al Saladhin i Krak de Chevaliers. Jest cieplo... Bardzo cieplo... Jazda motocyklem po Aleppo byla doznaniem z gatunku najbardziej ekstremalnych jakie doznalem w zyciu. cdn. nastapi moze.... |
Cytat:
|
Poseidon nie chodzi od kilku lat...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |