![]() |
Plan na ten weekend jest taki: jadę z juniorem w okolice Batorza tam ogarniamy jakąś agroturystykę co by auto z przyczepką zostawić i wrócić na nocleg. Ale to niekoniecznie. Jak nas noc gdzieś zastanie to też przetrwamy. Chcemy się poszwendać bez konkretnego planu. Ale wszelkie sugestie mile widziane. I towarzystwo też. Generalnie unikamy asfaltu bo młody bez uprawnień jedzie. Na miejscu będziemy ok 13 w sobotę i powrót w niedzielę ok 17.
|
Ktoś chętny na Roztocze w niedzielę trasą TET?
Mam plan sprawdzic trasę od ukraińskiej granicy dokąd się da ... http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...3a70c3dddd.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...31aa6d1313.jpg |
Nie jeżdżę za bardzo z powodu kontuzji, ale jak byś chciał poszerzyć trasę o Cieszanów, zapraszam na kawę, może kawałek się przejadę na rozgrzewkę. tel. 5o174o89dziewięć
|
1 Załącznik(ów)
|
no złomek ty się nudzić nie potrafisz :)
|
Były jakieś problemy z legalnością na Roztoczu Wschodnim?
|
Cytat:
Ślad ma być moją propozycją do aktualizacji TET - Trans Euro Trail. P.S. Wąwozy w okolicach Szczebrzeszyna po dużym deszczu to zły pomysł. Tam jest taka lepiąca glina, że po 100m koło przestaje się kręcić, a odcinek ma ze 2 km, więc mało serce mi nie wyskoczyło od walki. Kto był na I Integracji Podkarpackiej to zna ten typ gliny. Od 8 min, ich było wielu, ja sam. |
Cytat:
jechałeś na Roztocze i byłeś zdziwiony ?? ale i tak jesteś wielki coś może filmowałeś spłodzisz jakiś film na zachętę nie koniecznie z błota :) |
Złom - bardzo się cieszę że przejechałeś trasę - naprawę to duża pomoc - dla mnie to około 1 tkm samego dojazdu po asfalcie - czekam na GPXa.
Odnośnie wąwozów lessowych - podobnie jest z tymi obok Kazimierza, masło po deszczu się robi - ale ja bym je zostawił na trasie - minąć zawsze można - trzeba to jako atrakcja traktować. Na trasie jest kilka odcinków sezonowych; promy Niemirów i Mielnik, lub zalewana okresowo droga wzdłuż Biebrzy. Asfalt zawsze można znaleźć - a o ciekawe odcinki widokowe trudniej. Jeszcze raz dzięki za pomoc |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |