![]() |
Miałem HEIDENAUA w LC4 i nic się z nim nie działo. Teraz kupiłem używany komplet K60 do AFRI i na razie leży w piwnicy i czeka na założenie.
|
A jak na mokrym asfalcie zachowuja się K60 / K60 Scout ?
|
Mokry "ansfalt" to zjawisko dosc czesto spotykane tu na wyspie - z obserwacji znajomego ktory na k-60 juz smiga 2gi raz heidenau radzi sobie calkiem dobrze... niestety nie wiem na jakich laczkach Paddy smigal przedtem...
Jak juz wczesniej pisalem - sam planuje zakup tych opon na tyl... |
Mam z przodu K-60 i daje radę. Jasne, że nie jest to Anak na mokrym, ale o niebo lepszy od Mitasa. Przedtem miałem E-08 i to był na deszczu syf totalny, koło uciekało ot, tak sobie. Na suchym i ciepłym ok, ale w takich warunkach każda opona jest ok. Na tle Majtasa K-60 jest naprawdę przyzwoita.
|
K-60 bardzo przyzwoicie sprawdza się na mokrym.
|
to ja mam pytanie - jak K60 ma sie do metzlerów (na mokrym) - pytam bo latam na tourance i sie zastanawiam jak bedzie k60 sie spisywac...
|
Mam tylko porównanie do Metzeler Enduro Sahara 3 bo zjeździłem komplet takich a potem założyłem K60. W terenie przewaga K60, a na asflacie podobnie.
|
Mysle,ze sa lepsze od Sahar,choc jeszcze ich nie mialem
|
Kiedyś tam miałem Metzelery Tourance, pamiętam jako w miarę ok, bez wodotrysków, ale dawały radę. Moim zdaniem nie poczujesz jakiejś wielkiej różnicy zakładając K-60, mogą być trochę lepsze na offie, bo mają bardziej wyrazisty bieżnik, a na asfalcie podobnie. Tourance to nie są demony mokrego i K-60 podobnie. Jak będziesz jeździć z głową to powinieneś być zadowolony, a najbardziej z ceny.
|
Mi Tourance na mokrym sie podobaja... ale wlasnie w mokrym offie juz nie... na przód chyba zaloźe tkc80 bo podobno wiecej na nich mozna nakulac km, no i lepsza jakosc. Na tyl k60 scout i jazda :)
Co sądzicie o takiej konfiguracji? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |