![]() |
My też lecimy, z nadzieją, że w końcu śnieg spadnie :)
Dla niezdecydowanych filmik autorstwa Michała z MotoJary z zeszłego roku (może kogoś zachęci na wyjazd): |
Zarabisty film :D.Ale czesko-bawarska muza mnie rozwalila :lol19:
|
Startuję z Łodzi sam w czwartek koło 14.00, więc uprasza się kolegów co wcześniej dojadą na miejsce o zaklepanie dla mnie miejscówki obok pod namiot.
Poproszę też ew. na PW lub sms telefon bym Was znalazł w tej bandzie wariatów :-) /mój tel 722 382 3 pięć pięć/ |
Cytat:
ma Polska rycerzy ma..:Thumbs_Up: |
Grubo się zapowiada w tym roku - do zobaczenia na miejscu chłopaki.
Jak nas zobaczycie WRM przyjdzie się do nas przywitać poznamy się na miejscu będzie git. PS. My wyjeżdzamy w środę około 23:00 |
Panowie pozostaje mi życzyć wam udanej imprezy i szczęśliwych powrotów mi w tym roku nie jest dane pojechać.
Akurat na 27 mam obronę więc chciał nie chciał nie przeskoczę terminu. Pozdrawiam |
Taką wymówkę jesteśmy w stanie zaakceptować : )
A obrona czego że tak zapytam ? mgr ? |
Tak obrona magistra więc należało by się na niej pojawić :)
|
Cytat:
Zapraszamy też do nas :) - oprócz płynów będzie królik z ogniska Dla tych co nie jadą, a chcieliby popatrzeć - kamerka na główną bramę zlotu: http://62.68.208.44/view/index.shtml |
elefanten
Witam wszystkich elefantowiczów szukam ludzi wyjeżdżających na elefanta ja planuję wyjechać w czwartek kolo 7.00chętnie dołacze sie do grupy pozdro:at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |