![]() |
Poncki :thumbup: Od razu banan chociaż w biurze trzeba mi dziś siedzieć :)
|
Cytat:
Nie auto sie liczy, ale lacznik pomiedzy kierownica a gazem Auto dobre, kierowca dobry, to i 4x4 nie jest potrzebne |
to tylkko ulamek procenta tego co oferuje chocby sama kotlina klodzka :)
warto sie wybrac na dluzej , powiedzmy tydzien :) |
Dzięki Panowie, fajnie że się podoba.
Mam trochę wyrzuty sumienia za ten Wrocław. Tylko trzy foty i do tego przypadkowe. Nie wynika to z mojej ignorancji, tylko jakoś tak wyszło z czasem ;) Następnym razem nadrobimy. Co do Primery to myślę, że jeszcze da radę :D Przeżyła już Grecję, Ukrainę, Litwę i Serbię kilka razy. Zawsze jakieś szutry były grane. Tak jak powiedział Mirmil, ważne żeby zachować odrobinę zdrowego rozsądku i będzie dobrze. Forester oczywiście fajna rzecz i miałem na niego fazę ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Większe możliwości to większe wyzwania i po następnym wyjeździe byście powiedzieli żeby kupić Patrola ;) Kierownika wyprawowej MZ niestety nie poznaliśmy. Motorek stał sobie koło Pustyni Błędowskiej. Swoją drogą zauważyłem ciekawą zależność. W wątku wypowiedziały się tylko osoby z południa :) |
bo my som zadowolone z naszej krainy :)
|
4 Załącznik(ów)
A że ja również jestem z południa :), dodam od siebie miejsce, które odwiedziłem latem dzięki informacji uzyskanej na naszym forum.
Muzeum Przemysłu Naftowego i Gazowniczego im. Ignacego Łukasiewicza w Bóbrce http://www.bobrka.pl/pl/o_muzeum/ Widok ropy sączącej się w studni (kopance) poruszy serce każdego czarnucha. Znajdziemy tam cały przekrój maszyn, wież wiertniczych , pomp wykorzystywanych w przemyśle naftowym i gazowniczym od początku jego istnienia. W obrębie kopalni nadal wydobywa się ropę . Załącznik 39579 Załącznik 39580 Załącznik 39577 Załącznik 39578 Naprawdę warto |
cała okolica Bóbrki to kiwony - dosłownie stojące w sadach no i śmierdzi piekłem :D
bardzo fajne miejsce - potwierdzam!! jak mój młody podrośnie na bank go tam zabiorę. a tak wogle to gdyby nie Pan Łukasiewicz to nic by nie było z jeżdżenia. O! |
Pamiętam, że szukałem czegoś ciekawego na trasie Kraków - Bieszczady.
Niestety nic nie znalazłem. Następnym razem chętnie zobaczę. Dzięki :Thumbs_Up: |
Niedaleko Jasła ok. 32km od Bóbrki znajduje się
Skansen Archeologiczny "Karpacka Troja" w Trzcinicy Nie byłem, ale poznam wrażenia osób, które odwiedziły to miejsce. |
W borce byłem już 3 razy planuje następny :) dla mnie bomba
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |