![]() |
Fajno było;) Dzieki wsiem;)
|
Dzięki za imprezkę, trasa i organizacja super. Klimat jak zwykle ze świrami z Bielska polewka cały czas.
Może ktoś znajdzie kluczyk od Suzuki DR to proszę o info :bow: Z powrotem okazało się, że bez kluczyka to nie zatankuję ale starczyło:D Czekamy na fotki i do zobaczenia. |
dzięki wielkie wsiem biesiadnikom za ciekawy klimat, fajne latanko, nową dętkę i pomoc
|
10 Załącznik(ów)
:kumbaya:Troszke fotek
|
dzieki za przygarniecie Atomku i wszystkim jeszcze raz za dobra zabawe. do zobaczenia.
|
10 Załącznik(ów)
moze jeszcze pare :)
|
:hello:
Lubliniaki też dotarli już do dom. Było jak zawsze:D:dizzy::at:. Podziękowania za wszystko.:bow: Szacun dla kierownika małego Gs-a i kierowniczki przedewszytskim za pookonanie trasy i odwage:Thumbs_Up:. Miło było zobaczyć znane twarze jak i zapoznać nowych ludzi. Do zobaczenia na jesiennym.:D:osy: |
I mnie wypada napisać co nieco.
Podlasiaki Was-ilu było to nie wiem ale dziękuje za kurz na zębach,błoto w spreju, gościnność jak nigdzie, a i obiad:drif::drif::drif: |
Dziękuję i ja wszystkim kombajnistom. Nie byłem nigdy w SPA i raczej nie będę ale sobie wyobrażam. Czuję badzo wypoczęty. To było SPA takie specjalne dla rolników- kaskaderów.
Dla tych co nie byli małe podsumowanie żeby jeszcze bardziej żałowali: Było ok 50 motocykli, przejechaliśmy bezdrożami prawie 200km, ofiar i urazów nie było, nikt nie pamiętał żadnej piosenki od początku do końca. Z niemiłych spraw to wystawiamy żółtą kartkę dwóm panom, którzy czując się bezpiecznie w grupie, pili w czasie jazdy. Nie jestem ich tatusiem i nie będę prawił morałów ale takie zagrywki bardzo nas zniechęcają do organizacji kolejnych imprez. Widzim się na kopaniu kartofli. |
Widzę, że zabawy siekierą też były :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |