![]() |
Motocykle zostawia się na parkingu, który jest ogrodzony i oddzielony od wioski motocyklowej siatką.
Są spore szanse że będziesz widział motocykl z namiotu, ale na samą wioskę raczej się nie wjeżdża. W niedziele można wjechać pod sam namiot żeby się spakować i nikt nie robi z tego problemu. Ekipę Ucką będzie łatwo znaleźć gdyż zabieramy niebieski pawilon ogrodowy :D |
Traf tylko na wioske motocyklową a tam to już znajdziesz kogo szukasz:D
|
Myślę, że sporo ludzi dojedzie dopiero w piątek. Więc wspólny wyjazd z rana to najlepiej na sobotę planować.
|
Zajebiście :) to do zo!
|
Cytat:
Na razie wziąłem się za porządki za domem. Zakupiłem nowego grilla bo zeszłoroczny się wziął i skończył. Już niemal wykosiłem to, co wyrosło za domem, wiec będzie gdzie rozstawić namiot, czy postawić motura. Dzisiaj nalewam wodę do basenu więc zdąży się nagrzać. Tak więc zaczynam Was już powoli wyglądać:) Ci co będą mieszkać u nas będą wiedzieli co, jak i dlaczego:) Natomiast Ci, którzy będą mieszkać na terenie Woodstoku, oczywiście także są mile widziani. Chociażby aby zapodać sobie jakąś kąpiel, pogaworzyć i wypić co nieco. Wiem że przybycie Sołtysa grozi marskością wątroby, ale jakoś to będzie:) |
Cytat:
Mam numer to będę dzwonił żeby Was poznać. Mam nadzieję że mi nic nie przeszkodzi. |
Ciekawy pomysł z tymi bunkrami. Zwiedzanie bunkrów w sobotę czy niedzielę?
|
No jak co roku będe i ja :D Wioskę AT znajdę :D
Diverek i obiecuje Ci że swego chonoru w tym roku nie sprawie a w ramach przeprosin Macedońskie przysmaki dowiozę :D Do zobaczenia w środę lub czwartek :D Będe dzwonił Pozdro |
Cytat:
|
Więc i ja się zjawie.
Będzie to dla mnie pierwsza możliwość spotkania ludzi z forum, gdyż AT mam od niedawna. Ruszam już jutro, toteż całkiem możliwe że moja Afryka będzie pierwsza na polu :) Do zobaczenia ! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |