Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Woodstock Rally 2012 kto chętny??? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14182)

Soltys 27.07.2012 00:26

Motocykle zostawia się na parkingu, który jest ogrodzony i oddzielony od wioski motocyklowej siatką.
Są spore szanse że będziesz widział motocykl z namiotu, ale na samą wioskę raczej się nie wjeżdża.
W niedziele można wjechać pod sam namiot żeby się spakować i nikt nie robi z tego problemu.
Ekipę Ucką będzie łatwo znaleźć gdyż zabieramy niebieski pawilon ogrodowy :D

Scorpi 27.07.2012 02:34

Traf tylko na wioske motocyklową a tam to już znajdziesz kogo szukasz:D

Lepi 27.07.2012 08:20

Myślę, że sporo ludzi dojedzie dopiero w piątek. Więc wspólny wyjazd z rana to najlepiej na sobotę planować.

AmberBamber 27.07.2012 16:07

Zajebiście :) to do zo!

diverek 27.07.2012 18:32

Cytat:

Napisał Lepi (Post 251229)
Myślę, że sporo ludzi dojedzie dopiero w piątek. Więc wspólny wyjazd z rana to najlepiej na sobotę planować.

Szczerze powiedziawszy też jestem za offem w sobotę. wtedy będzie maksymalna liczba ludzi. Można jak zwykle się podzielić. Jedni jadą zwiedzac inni z lekka się pobrudzić. Ja tak czy siak opracuję jaką traskę offową.

Na razie wziąłem się za porządki za domem. Zakupiłem nowego grilla bo zeszłoroczny się wziął i skończył. Już niemal wykosiłem to, co wyrosło za domem, wiec będzie gdzie rozstawić namiot, czy postawić motura. Dzisiaj nalewam wodę do basenu więc zdąży się nagrzać.
Tak więc zaczynam Was już powoli wyglądać:) Ci co będą mieszkać u nas będą wiedzieli co, jak i dlaczego:) Natomiast Ci, którzy będą mieszkać na terenie Woodstoku, oczywiście także są mile widziani. Chociażby aby zapodać sobie jakąś kąpiel, pogaworzyć i wypić co nieco. Wiem że przybycie Sołtysa grozi marskością wątroby, ale jakoś to będzie:)

Zet Johny 27.07.2012 23:12

Cytat:

Napisał diverek (Post 251368)
... Zakupiłem nowego grilla ..... nalewam wodę do basenu
Ci, którzy będą mieszkać na terenie Woodstoku, oczywiście także są mile widziani. ...aby zapodać sobie jakąś kąpiel, pogaworzyć i wypić co nieco.

Diverek kusisz, kusisz.
Mam numer to będę dzwonił żeby Was poznać.
Mam nadzieję że mi nic nie przeszkodzi.

gwardia 28.07.2012 11:40

Ciekawy pomysł z tymi bunkrami. Zwiedzanie bunkrów w sobotę czy niedzielę?

Dubel 28.07.2012 13:36

No jak co roku będe i ja :D Wioskę AT znajdę :D
Diverek i obiecuje Ci że swego chonoru w tym roku nie sprawie a w ramach przeprosin Macedońskie przysmaki dowiozę :D Do zobaczenia w środę lub czwartek :D
Będe dzwonił
Pozdro

diverek 28.07.2012 16:32

Cytat:

Napisał dubel (Post 251471)
No jak co roku będe i ja :D Wioskę AT znajdę :D
Diverek i obiecuje Ci że swego chonoru w tym roku nie sprawie a w ramach przeprosin Macedońskie przysmaki dowiozę :D Do zobaczenia w środę lub czwartek :D
Będe dzwonił
Pozdro

W barku czeka na Ciebie zeszłoroczne "winko", na ten rok tez ci chyba kupię i będziesz musiał tradycje dopełnić. I to podwójnie, bo w zeszłym rozku z tego co pamietam nie za bardzo ci to wyszło:D.

Grzesiek3M 28.07.2012 22:52

Więc i ja się zjawie.
Będzie to dla mnie pierwsza możliwość spotkania ludzi z forum, gdyż AT mam od niedawna.
Ruszam już jutro, toteż całkiem możliwe że moja Afryka będzie pierwsza na polu :)
Do zobaczenia !

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.