![]() |
Pozostało tylko półtorej godziny do zamknięcia listy - spóźnialscy - do klawiatur! ;)
pozdrawiam i do zobaczenia w Grodźcu! |
To nie takie proste.
Co z tego że mam wielką ochotę tam pojechać jak niestety na kilka dni przed zlotem mogę dostać dyspozycję wyjazdu gdzieś w trasę. Dlatego pozostaje mi ewentualnie wpaść gościnnie o ile będzie to możliwe. |
Dzieju spoko to lista chętnych na kalendarze, do spotkania jeszcze parę miesięcy.
|
Tak czy inaczej zastanawiam się czy będzie opcja dla tych co dopiero na kilka dni wcześniej będą mogli podjąć decyzję.
Zostanie pewnie polowanie na czyjąś rezygnację. |
Hej,
Wilczyca pisała o akcji kalendarzowej. Rejestrację na Izi Meeting zaczniemy w styczniu. Nie wiem do kiedy rejestracja potrwa. Zamek nie jest z gumy. Skończą się miejsca to i skończy rejestracja. |
Ale odwiedzić gościnnie to chyba będzie można? Albo przenocowac gdzieś w pobliżu?
|
Cytat:
to proszę mnie odmrozić 01.01.2013 00.01 1. Wojtek_K / sala rycerska / pod oknem ... :D:D:D nie kopiować ... nie dopisywać się ... nie zazdrościć refleksu ... :D |
Niestety o kalendarzu przeczytałem dopiero teraz.
Jeśli zostanie jakaś sztuka, chętnie się piszę. Odbiorę osobiście na Mińskiej. Pozdrawiam Mirek. |
Cytat:
|
Lista zamknięta. Mirek, napisz priva, zrobię listę rezerwową. Niczego nie obiecuję, ale jak coś zostanie, dostaniesz cynę. Ok?
pozdrawiam, wilczyca. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |