![]() |
A moze to droga jest tak wyprofilowana coby krawedzie jej byly nizej niz srodek (np aby woda splywala na pobocze)?
Pojedz pod prad i zobacz czy motek bedzie tez skrecal w ta sama strone czy moze przeciwna? |
Cytat:
|
Najnowsze wieści. Poluzowałem na maxa lagi, lekko skręciłem, następnie zrzuciłem moto z centralki i na kołach reszte dokręciłem. Teraz jest lepiej. Moto jedzie prosto, gdy zwalniam wali się w prawo po czym odbija i wali się w lewo i tak na przemian. Nie wiem czy za mocno łożyska nie dociągnąłem.
|
Cytat:
|
A nie dziwi was że zawsze ściąga w prawo? Każda droga ma spadki ku krawędziom, by spływała woda. I tyle. Jak napisał Tymon.
|
Po co tyle kombinować, sprawdzenie jednośladowości zajmuje z pięć minut. Pewnie, że nie będzie to super precyzyjny wynik ale pozwoli wyeliminować najgorszą opcje. Miałem przekoszoną Africę - przednie koło było 3 - 4 cm przesunięte w prawo. Dużo? Wystarczyło lekko oddalić lewe kolano i motek jechał jak po sznurku. Były również pozytywy, zakręty w jedną stronę wychodziły wyśmienicie.
|
Na żużel jak znalazł 😉
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
To dla Ciebie Sebol :Thumbs_Up:
|
http://img.nfjp.pl/56972e701d41c83d7..._paragraph.jpg
Ale żeby nie było masz odpowiedz. Stawiam orzechy przeciw dolarom ze spam bedzie :D Mimo to witam choć ku temu jednak jest inne miejsce na forum :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |