![]() |
Piękna Afryka w sosie Czosnkowym! :Thumbs_Up: :drif: :)
|
Ależ kolory...
|
Cytat:
|
ojacież. aaaale focisze. gratulować wyjazdu całemu zastępowi! :D
|
O jaaa:dizzy::bow:
|
12 Załącznik(ów)
No wreszcie, Profesor udostępnił nam swoje bezcenne naukowe zbiory.
Swoją drogą myślę, że jego fotografie wyczerpały niektóre pozostałe do omówienia punkty, a przynajmniej florę i faunę. Do tego punktu ja mogę tylko dorzucić swoje robotnicze trzy grosze. Nasz dzielny naukowiec zawsze bardzo dokładnie i z dużym poświęceniem badał wszelkie zwierzęta... Załącznik 38629 Załącznik 38641 ...a one intuicyjnie wyczuwały, że mogę bezpiecznie poddać się badaniom. Załącznik 38631 Często wręcz tłumnie na nie przybywały... Załącznik 38632 ...czasami w pośpiechu biegnąc po wodzie. Załącznik 38633 Choć były też takie, które się ewidetnie chowały. Załącznik 38634 Podczas gdy kadra naukowa badała wszystkie dzikie i egzotyczne elementy fauny ja byłem pełen podziwu dla zdolności przetrwania w tych trudnych warunkach zwykłych zwierząt gospodarskich... Załącznik 38635 ...i wielkości gniazd małych ptaszków. Załącznik 38636 Muszę jednak przyznać, że niektóre egzotyczne gatunki również mnie zadziwiały. Załącznik 38637 Załącznik 38638 Załącznik 38639 Na koniec zagadka: ile i jakie zwierzęta przesiadują na tym drzewie. Podpowiedź: drzewo rośnie przy rzece (Okawango). Załącznik 38640 |
Dwa,ale nie wiem jakie,i one chyba leżą a nie przesiadują :)
|
chyba przed Profesorem sie schowały ;)
|
Waran Pustynny? /Varanus exanthermaticus/ Panie Psorze czy tak? :D
|
Super foty, rewelacja.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |