![]() |
Jeżeli masz wszystkie puzzle do czachy to po klejeniu będzie nawet mocniejsza. Gmol to kwestia linki holowniczej i drzewa, szybą się nie przejmuj - widziałeś mój deflektor:). Resztą zajmie się Twoja tkanka łączna. Wyliżesz się:Thumbs_Up:
|
Marek, na chłopa ze śląska to nie ma bata przeciez :)
|
Właśnie to tak jest Ramires...jakbyś jeździł na Pyre to byś się naumiał jeździć :)
A tak na poważnie...ważne że Ciebie nie trzeba na "warsztat" dawać i że jesteś cały. Plastiki posklejasz a wtedy to dopiero będzie Dzida...Trzoda...i Najepka |
plastiki nie ucierpiały, u góry w czasze tam gdzie stelaz jest się złamały delikatnie, tylko szyba do wymiany i wio.
Jedyne to, czego tak nie widac, to mocowanie gmoli ... i chłodnicy na jednej tulejce ... to jakis chory wynalazek jest. musze cos innego wydumac, a najlepiej zrobic takie mocowanie gmoli z przodu jak w 07 jest, na takim pałąku, będzie to moim zdaniem lepsze rozwiązanie niż to co rd03 ma teraz. |
Rami dobrze że jest gut:Thumbs_Up:
Jak już dojdziesz do siebie i uporasz się z moto, to roadboka można by sprawdzić. Prześlij mi go ja skonfrontuje z gps, albo go przejadę. W trakcie pisania trochę żeśmy kluczyli, jeśli się wkradł błąd to powieszą nas wiesz za co Mogę go potem wrzucić na ksero. pozdr. |
Zbyszku, dzieki przede wszystkim, że byłeś z nami :)
Roadbook wieczorkiem wysle do Pawła i do Ciebie. :) |
Cytat:
Dodam od siebie że traska nie jest bardzo trudna no chyba że wcześniej ostro popada wtedy na anakach treba będzie się napocić:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
pękacie ...
ja przejechałem to nie jest trudna (moja gleba to był przypadek przy pracy ;) ) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |