![]() |
Witam!
Mam u siebie zamontowane gmole Motad (na glownej stronie zdjecie) maja juz kilkadziesiat tysiecy kilometrow, kilka upadkow parkingowych i jeden pozadny szlif za soba. owiewki nie zdarte, oslona silnika cala i podnozki. Sa natyle szerokie, ze nawet nogi moglyby troche chronic. Wady? Dolne mocowanie do oslony silnika. uchwyty przyspawane do ramy juz puscily i teraz oslona trzyma sie gmoli (z rozporka). mimo to sa bardzo sztywne. nie wiem czym mozna byloby je wgiac ;) |
http://www.sklep1.larsson.pl/ImageRe...9.jpg&size=400 __________________
Witam posiadam takiego i odradzam ,dwa razy spaqwany i peka kolejny raz w stalych miejscach. przymierzam sie do gmoli givi slyszalem ze nie ma problemu z pekaniem. wydaje mi sie ze wina lezy po stronie mocowania .Ale ogolnie TO LIPA!!!! |
... i dopiero teraz to piszesz :( :( :( Pozostaje mi nie wywracać się ;)
|
Nie pisalem ,poniewaz wczoraj sie zarejestrowalem.Kupilem AT wraz z nim i juz pekal pierwszy raz,pozniej przez zime zrobilem remont spawanie profesjonalne i malowanie proszkowe i po 1200 km zaowazylem peka w miejscach wczesniejszych.Do niego musisz miec dluzsza szpilke silnika i dystans po obu stronach. Ogolnie mnie nie zadowolil ,ale moze twoj bedzie innej masci??ja biore givi ,chyba ze ktos ma lepsza propozycje,ale mocowanie przednie nie na oslonie alu!!
http://www.sklep.motoracer.pl/gmole-...9303-p-43.html tego chce. |
Cytat:
Minusem ich jest z pewnością montowanie do płyty ALU, ale nie ma tak wysokich mocowanych inaczej. |
miejmy nadzieje ,ale opisz jak cos zaowazysz? mi pekalo przy pierwszym rozwidleniu ku gorze idac od szpilki ,po obu stronach.
|
solo mógłbyś wrzucić zdjęcie tego pękania? mam zamiar giąć podobne gmole i od razu bym to jakoś rozwiązał.
|
solo, jak dalej chcesz gmole to Wal na priwa, cos pokombinujemy z cena abym mial atrakcyjna. mam teraz dostep do GIVI juz na biezaco.
|
ramires, ja też bym wziął takie gmole, czy to znaczy, że mam walić na priva jak w dym? ;)
|
jak cos to jutro po gmole moge jechac :) sa 4 sztuki od reki dostepne od 93+ a wiec rd07
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |