![]() |
Fajna wycieczka i fajna relacja, a foty ładne bo jak się ma taki obiektyw to wiadomo;)
Szkoda że mnie z Wami nie było:at: |
Cytat:
|
Cytat:
|
No zdjęcia są mega!
Naczelny jak zawsze z krzywą rejestracją (przez Ciebie widzę wszędzie tylko krzywe tablice, nawet moja wydaje mi się krzywa). Oj drażni mnie to! :mur: I dlaczego Naczelny gonił bociana? I dlaczego się wywrócił ?:haha2: No wycieczka super! Tylko wszyscy w tyłki:vis: dostaniecie jak mnie następnym razem nie weźmiecie ze sobą! |
1 Załącznik(ów)
zdjęcia superanckie, wycieczka też.
Raf na DR-ce :dizzy: trochu nas nie było i takie zmiany... u nas niebo raczej nudnawe ;) było, o takie :p |
Pośmigałem dziś trochę po Kłodzku, Srebrnej Górze i Bystrzycy... W Kłodzku ktoś mnie na BP Afrą czarną mijał z plecaczkiem ale się nie zatrzymał tylko trąbił i machał:)
|
Ludzie!
Jest plan, aby zrobić w końcu trase do Kłodzka w całości :D Pogoda zapowiada się miodna. Kiedy: sobota po południu + niedziela Gdzie - ruszamy z Raciborza jutro w godzinach popołudniowych Jak - część trasy robimy już w sobotę, nocleg gdzieś koło Głuchołaz Nocleg - nie mam pomysłu :D Może ktoś coś zna? Mile widziane hotele pracownicze, schroniska młodzieżowe itp [okolice Głuchołazów?] |
Zarypiste zdjęcia :-)
|
To jak, jedziecie? Opole dołączyłoby do was w nd. rano.
|
Racibórz w godzinach popołudniowych - jak to rozumieć, bo precyzji zero :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |