![]() |
Czytalem gdzies,ale nie powiem gdzie to bylo,bo zapomnialem,ile trzeba zalatwiac,zeby legalnie poprowadzic trase off na Touratech miting.W sumie to ta sama impreza co trophy.Mnostwo podpisow i spotkan z wladzamy gmin itd.Za to usmiech na twarzach uczestnikow bezcenny:p
|
Cytat:
Btw. moze wydzielic watek o pomyslach na legalne latanie + przyklady zza granicy, co by nie robic burdla w temacie? |
kiedyś u nas też można było legalnie załatwić - sam załatwiałem na IZI meeting #1 a w rok później ci sami co podpisywali mi kwity za pierwszym razem, nie chcieli nawet ze mną rozmawiać bo się zmieniło prawo i NIKT w złotoryi ani w jaworze nie miał jaj się podłożyć.
trudny to temat - a z drugiej to wiecie jak to u nas jest zresztą... dasz chujkom palec zabiorą i rękę. dasz kwit na latanie po jakimś kawałku legalnie to przejadą i przez młodnik przy okazji. idę spać. szkoda mojego młodego życia na klepanie o tym czego za mojego żywota się nie zreformuje. powtarzałem wielokrotnie - dopóki motocykle nie będą społecznie akceptowane, dopóty nie będzie możliwości rozwoju sportu motorowego w zakresie takim, jak na przykład ten wałkowany w kilku postach powyżej. GDYBY taki Błażusiak przez dwa sezony w porze obiadowej w niedziele miał godzinkę jak onegdaj Małysz to by to wszystko inaczej wyglądało ale Tadek chyba ma za mądrych managierów na takie rzeczy. niech mu się szczęści tak czy owak a nam przeciętnym zjadaczom bułek z paprykarzem musi wystarczyć Mazeno :D i jego zajebiaszcze foty z pustyni hehehehe :D ew skok w bok w polniaka. matjas |
30 min film z gs trophy 2013 Komańcza,
http://www.youtube.com/watch?v=WKCz-QJHd5Q nie wygląda to wcale źle....chociaż z tym mandatem to trochę przegięcie, |
no niezle, z tym ze od 19 do 29 minuty to nie byla trasa rajdu tylko samozwanczy wypad w teren POZA trasami z narazeniem sie na wlasnie mandaty... jakby tak wygladaly legalne, zaplanowane trasy, to bym zlego slowa nie napisal....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |