![]() |
Jak to najstarsi górale powiadają na Mazurach pogoda jest zawsze, nie zawsze świeci słońce ;) ale damy radę. chyba? :D
Góry to opcja taka, że przeskoczyć trudno :) Niezapomnianych wrażeń i pogody nie tylko ducha życzę :) |
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aaniś 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) 19. Kuma 20. Bawarka 21. popkate |
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aaniś 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) 19. Kuma 20. Bawarka 21. popkate 22. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. |
Kaś - jakieś tam, tak. Rosną :D
|
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aaniś 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) 19. Kuma 20. Bawarka 21. popkate 22. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 23. hardenne |
|
1 Załącznik(ów)
A czy samotna nieznajoma motocyklistka będzie tam miło widziana?
Mam dopiero pół sezonu motocyklowego za sobą. Motocykl mam od brata (siedzi za granicą i tak na nim nie jeździ). Nigdy nie byłam tak daleko na motocyklu. Ale widzę że może być ciekawie! Załącznik 46739 |
Oczywiście, że będziesz mile widziana :-)
|
zaczekaj - no pewnie, że pamiętamy!
Ktoś jakieś filmiki nawet kręcił?!?!?! ;) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |