![]() |
Czosnek, oni mysla pewnie ze rzesza niemiecka jeszcze istnieje ;)
|
Cytat:
ma to we krwi... Europejsko... https://lh6.googleusercontent.com/-8...0/IMGP3791.JPG Amerykańsko... https://lh3.googleusercontent.com/-0...0/IMG_1278.JPG czekamy na fotę Afrykańską... |
Żyjemy!
Jedziemy! Bez turbiny da się nawet po Atlantyckiej plaży Sprowadziłam deszcz na pustynię Namib. Wcześniej udało się z Atacama :-) Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka |
Jagna to jeszcze do kompletu afrykańska fotunia na masce toyki.:)
|
lamiace wiadomosci cd.
jedziemy w dzicz znowu jada do baru wiec ich suszy Himba i Herero odkryli wlasnie nowe srodki zwalczajace trzezwosc zyrafy enigma: code to long czy abs da sie naprawic jak turbine? widac ze ich autko doprowadza sie do normalnego stanu uzywalnosci. Na koncu bedzie to porzadny dizel wolnossacy, bez pierdol i niepotrzebnych przydasiek - czyli tak jak byc powinno sesfontein czyli ida ostro na polnoc ciagle chodzac z glowami w dol cdmn |
Wybraliście najpiękniejszy kraj z najcudowniejszymi drogami szutrowymi :) super!!! Widzę że ciągniecie na północ czyli Opuwo które ma niesamowity klimat i Epupa - już ładniej być nie może hihi
Czy macie w planach farmę gepardów? ehhhh Namibia jest dla mnie trochę jak drugi dom, dla tego z ciekawością będę śledziła waszą trasę - bawcie się dobrze !!! PS. Sawana najlepiej smakuje z cytrynką ;) |
.........
|
Dona - ja jednak myślę że to poważne nieporozumienie żeby czarny człowiek mówił po niemiecku. Ja rozumiem że np czarna piękność posługuje się językiem francuskim. O. Szczególnie w sytuacjach intymnych! A najpiękniejsze drogi szutrowe są w Burkina Faso, szczególnie jak się pobłądzi ;)
|
Sami widzicie jak zdewastowano mózgi naszych czarnych braci. Siedzą nad niemieckimi książkami i próbują coś z tego zrozumieć i fcale nie chce im się uprawiać czegokolwiek,(ani wojować) jak ich czarni frankofońscy kuzyni z pn-zach. Nawet miłości! Jak to pięknie brzmi - Żetem, a nie Ichlibedich. Ha!
|
zobrazuje to co El wytextowal
z ta roznica ze Beutelratte to opos a nie kangur, ale reszta pasuje ;) Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübert ragungsverordnung |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |