![]() |
Cytat:
Orsi czy naklejkę ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
ok powiem chłopakom może ktoś Ci ją weźnie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Dojechaliśmy po suchym bez przygód do domciu .
Dziękuję Organizatorom za zaproszenie i gościnę a Wam Czarnuchy za wesoło spędzony weekend , to było jedno z najbardziej kulturowych spotkań na których byłem ( prawie jak w teatrze ) :) . Trudy sobotniej trasy jeszcze długo będę wspominał :haha2:, to fakt nie koniecznie musi być błoto po pachy i lejący się pot po plecach . Pozdrawiam . |
I już po wszystkim. Po przejechaniu 1540 km ( niestety w 100% po asfaltach) jestem spowrotem w domu. Impreza sympatyczna aczkolwiek bez szaleństw. Dzięki z wszystkim z spotkanie, zwłaszcza towarzyszom w podrózy. I jeszcze kilka słów do gospodarzy:
Hallo our Hungarian friends. I'm home again. Thanks for nice meeting. I hope see you soon. Bye, bye |
Grupa Trzebnicka również szczęśliwie w domu.
Jak to mówi Izi powroty są zawsze długie, już teraz wiem dlaczego dla IZIE-go takie są :) . Dzięki wszystkim za jak zwykle miło i wesoło spędzony czas. A w szczególności za wieczorne polaków rozmowy (parę z nich mam na filmie, dzisiaj uśmiałem się ponownie do łez). Nie wiem tylko Adasiu czy nadają sie na to forum. Pozdrawiam MECENAS For Hungarian friends, I join to this what Waldek writes and I thank you for nice meeting special of greeting for Orsi also as well as Brasil my new PADRE :) "Resident in Poland" AFRICA TWIN OWNERS CLUB HUNGARY :) MECENAS |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |