![]() |
Wyglada dosyc oryginalnie ale bardziej upodobaly mi sie oryginalne bigosy
|
Jak tam, trafiłeś cos?
|
Poki co nic. Rozgladam sie ale na spokojnie. Biore pod uwage biga i xtz750 nawet moze i trampka lub aprilke pegaso choc te dwa ostatnie to tak mniej. Kumpel mnie nieco ostudzil i czekam na cos w uczciwych pieniazkach i zadowalajacym stanie. Jedna oferta byla fajna. Przez telefon pelna bajera a na miejscu bigosa srubolretam gosciu odpalil xD
|
widocznie padl przekaznik rozrusznika za kilkadziesiat zlotych
jesli to cie znechecilo , to mysle ze nie powinienes szukac starszych sprzetow |
Kulka Ty agitatorze ale wie co mówi , stare sprzęty mają duszę , jak masz lęki to Tygrysa bierz.
|
No panowie ale sprzęta bez kluczyków kupować? Do baku też będę się przewiercał... Jeszcze sprzęt z zagranicy przywieziony. Tak się nie bawie :( foch z przytupem :P
|
Jak ja Biga pojechalem to tez mial byc cukierek,
a na miejscu okazalo sie ze nawet nie jeknal, i koles przyniosl narzedzia, rozkrecil caly starter, wypadla mu jakas sprezynka spod przycisku, trwalo to ze 20 minut, poskrecal kabelki, pocudowal, no ale finalnie odpalil trzeba przyznac :)) |
Cytat:
|
Pszemek, daj se luzu z bigiem. To wiekowy sprzęt dla fascynata jak Kulka, którego przy zakupie nie wystraszy niedziałający starter, bo wie gdzie szukać większych problemów. Poszukaj na forum suzukidr tematu SituGS z remontu bigosa, będziesz miał pogląd na koszty ewentualnego remontu, a o ten w starym singlu łatwo prędzej niż później. Trochę ochłoniesz ;)
|
powiedzial uzytkownik starej tenery :P
ale co racja to racja trza sie liczyc z tym ze to nie nowe , jednak wole to niz nowe ,bo jak trafisz , to przezyje te nowe |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |