![]() |
Serdeczne podziękowania Tomkowi za przewodnictwo po tym przyjemnym kraju. Dzięki jego wiedzy wyjazd miał kontekst historyczny - wiele śladów po polakach i wspólnej, trudnej czasami historii.
Towar zgodny z opisem, szczerze polecam tego alegrowicza. |
Pany! Cztery strony i ani jednego zdjęcia! ;)
Wszyscy byli, wiele widzieli niech się troszku podzielą wrażeniami. Oskołę brzozową z miętą piłem i oryginalną ;) biełoruską kawę taż, chlebnyj kwas z Liddy cze ka w chołodilniku , wieczorem dowiozą czystą Nalibocką... Tylko tych zdjęć nie ma :) Miras! Wyspałeś się? weź oddech i dawaj śmiało z opowieścią! Na ciepło smakują lepiej! |
Ja jeszcze w podróży jestem, na roztrenowaniu i opowiadaniu rodzinie jak było.
Dotrę do domu to na pewno coś skrobnę. :) |
Witam,i co Kuzomen wyjechales w koncu na ta Bialorus?
|
Jest, jest na Białorusi, wczoraj zdjęcia na FB wrzucał. Cały i zdrowy, choć nie wiadomo czy trzeźwy :)
|
Rowerem jeszcze przez Białowieżę na 72 godz. nie można, dekret czeka na uprawomocnienie. Dobrze nawet, bo kolano nie pozwala. Piszcie Panowie o Swoich wrażeniach.
|
Wróciliśmy cali i zdrowi. Super wyjazd i super towarzystwo. Jak tylko ogarnę się czasowo skrobnę coś i zapodam kilka fotek.
|
pisz szybko co warto zobaczyć.. jadę za 3 tygodnie...
|
:umowa:Tak jak pisał Tomek ... Cztery strony wątku - połowa z tego powinno być fotek i opisów! :drif:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |