![]() |
Cytat:
Napisał sluza Zobacz post ja tam nic nie mówię..... pozwól, że zacytuję ZaBukowałem z rodziną sierpień W sierpniu zrobimy nastepna! A w sierpniu mam urodziny. Na tą chwilę w podlaskich lasach robi się kap % kap % kap%. |
Ja tez,to nakap wiecej!
|
Mam rodzinę w Zofiówce k. Knyszyna... jestem tam prawie co rok i przyznam, że podlaskie % są bardzo dobre :)
Polecam wsypać ziarna kawy na 24h, żeby się przegryzło, lub wiśnie, a później do lodówki :), ale i bez tych dodatków jest niebo w gębie :) Przywiozłem do posmakowania na Śląsk i % zrobiły furorę. |
No jak o szkle zaczęło się pisać, to widzę że coraz to nowi dołączają:D
|
Wolne załatwione więc lecimy.
Można namiary na to pole namiotowe (współrzędne)? Trzeba jakoś coś szybciej rezerwować? A i na miejscu są sklepy jakieś żeby zapatrzeć się w %%% i coś na grilla czy ze sobą już zabrać? Kompleks sanitarny w strumyku czy jest coś więcej ;) ? |
53°54'23.8"N 23°16'11.3"E
53.906610, 23.269802 cos takiego na Googlu mi sie ukazalo.Sklepy sa na miejscu ,grill tez,woda i kibel w budynku (moze nawet prysznic bedzie a jak nie to jezioro obok). |
Tolek zrób okopy......będzie desant.
|
Ok dzięki za namiary.
Do zoba w lipcu. |
|
Pomysl dobry tylko problem kto bedzie testowal??Jakies eliminacje ??Amoze zwyciezca-rewolwerowiec??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |