![]() |
Nie mniej, człowiek jest taką istotną, że w obliczu spraw eschatologicznych zachowuje się nieco inaczej niż w normalnych warunkach......
|
Hej Lena. Też do niedawna miałam takie zdanie o motocyklistach. Całe szczęście dla mnie poznałam "kilku" z nich (zloty Afrykańskie) i okazało się że są całkiem w porządku :). Dlatego zawsze bardzo chętnie spotykam się z nimi czy to na "oficjalnym" zlocie czy na spontanicznym spotkanku. Trzymam kciuki za egzamin i już się cieszę że będzie nas więcej. Do zobaczenia :)
|
Cytat:
:oldman: I tak już będzie, niestety, to i nie dziwcie się że Afryka nie pozdrawia Afryki - bo czy obaj to motocykliści? |
Odgrzewam temat dla przypomnienia, bo to już w najbliższą niedzielę. W imieniu organizatora zapraszam wszystkich zainteresowanych do Częstochowy.
Przypominam też- kto chce- o zbiórce maskotek dla dzieci z domów dziecka w Polsce i na jej dawnych Kresach. Może są chętni na grupowy lans Tszodą Afrykańską? |
Będę na 100% ale dotrę dopiero przed 12 na samą mszę
|
Kto sie zajmuje ta zbiorka maskotek? Wybieram sie w niedziele i nie wiem czy wtedy tez bedzie zbiorka...
|
Dokładnie to samo pytanie.
Maskotek cała fura przygotowana. Może inaczej , jestem skłonny wysłać tylko podajcie adres. Przeca to nie problem na pocztę śmignąć. |
Maskotki w zeszłym roku były zbierane do kontenera stojącego na dole pod ołtarzem. A tak w ogóle to będzie ktoś? :)
|
Na 99% bedę w niedzielę.
O której sie spotykamy na MCDonaldzie? Kto jedzie z okoloc Katowice - Gliwice? |
witam zbiorka dla chetnych na MC Donalds w Częstochowie w kierunku Warszawy godzina 9.00 rano Nastepnie przejazd kawa, msza mam nadzieje ze znów razem AT koło siebie postawimy. Po mszy jak co roku rybka :) na Jurze !!!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |