![]() |
Hej ludzie!
Co myślicie o tym sprzęcie, może ktoś go już oglądał? Z fotek ciężko wróżyć ale może ktoś obeznany z tym modelem coś ciekawego wypatrzy:bow: http://otomoto.pl/oferta/honda-xl-10...-ID6y4niD.html |
To angol i do tego zardzewiały.Na początek trza zmienić lampę,tarcze zegarów i przeprogramować licznik to minimum 1600zł.Z rdzą nic nie zrobisz tylko piaskowanie i malowanie proszkowe.
|
Cytat:
|
Kurde musze poszukać jakiegoś szpenia w okolicy przed sezonem bo mój mechanik już rozłożył ręce.
|
przed sezonem to "szpenio" będzie miał roboty po uszy
|
Cytat:
Kolega ma ten pewnie ten sam przypadek. Kilku naprawdę dobrych mechaników to oglądało i nic nie wymyślili. Fora milczą w tym temacie. Na pytania zadane kilka lat temu - żadnych rozsądnych odpowiedzi :mad: |
No własnie wiem. Słyszałem o jakimś łańcuchu napędu pompy oleju ale podobno że gra nie warta świeczki.
|
A ja uważam, że viadro to tylko na czarne :) Kupilem viadro i wyboru nie żałuje, dla mnie moc wystarczająca, wygoda rewelacyjna, spalanie 5,5 z plecakiem i kuframi bardzo ok :) Jest jedna wada, masa :( przy moim 170 cm wzrostu manewrowanie wymaga wysiłku i przewidywania parkowania.
Jak ktoś szuka wygodnego turystyka, to ja polecam :) |
Oczywiście jak najbardziej. Zjazd z czarnego to raczej z przymusu. Chociaż ja Varadero kupiłem na kostkach TKC i przy moich 186cm i 110kg przed zmianą opon na anakee kilka razy pokusiłem się o lekki off ale tylko szutry i zamiatanie tyłkiem na winklach i nie powiem bo podobało mi się.Jednak przyznaję bez bicia że ten motocykl nie jest do tego stworzony duży GS radzi sobie jednak lepiej ale jeśli chodzi o niezawodność zaś to Varadero go niszczy pod tym względem.
|
Wszystko sprowadza się do kierownika, jak byś zobaczył co można wiadrem na polnych , szutrowych i leśnych drogach to byś się zdziwił. Nie chodzi tu oczywiście np. o głębokie błoto ale ogólnie o suchy i nie grząski teren.
W grupie jechały 3 Afryki, duży GS, mały GS i jeszcze coś tam lżejszego. Nie było zawodnika który by za tym wiadrem nadążył a byli tacy co to w terenie wiedzą co robić. No i żeby było ciekawiej to wiadro było na zjechanych szosowych a nie kostkach. Gdybym tego nie widział też bym nie uwierzył. Pomijam fakt zasadności używania wiadra w terenie i jego większej przydatności na asfaltach......... chodzi o to że można więcej niż większości się wydaje. To czy szkoda czy nie to już inna kwestia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |