![]() |
Gdyby ktoś się jeszcze rozmyślił i jest możliwość podmianki - proszę o priv
Czasowo jednak nie dam rady, zwyczajnie za dużo rzeczy do ogarnięcia, dopiero teraz miałem chwile żeby wejść na forum Dzięki Norbi za info. |
Fihu wysłałem do Ciebie priva , jeśli się nie odzywasz to jest wolne miejsce na Tukana jeśli ktioś jest zainteresowany to dzwońcie 668 sto czterdzieści siedemset 10 . Zegar tyka więc szybka decyzja :umowa:
norbi |
Miejsce na OFF zwalniam ....
niech ktoś skorzysta bo mnie audytorium dopada w ten czas niestety jak organizator się zgadza oczywiście ech .... kontakt priv tu lub telefon 502536872 Piotr Lasocki Gdańsk |
Ludkowie drodzy :)
Jade w piatek rano busem z Krakowa. Na pace moturow sztuk jeden, a spokojnie wchodzi ze szesc ;) zapraszam zatem chetnych Krakusów, po drodze na DŚ tez moge kogos zgarnac. |
Tak zapobiegawczo jedziesz już busem? :D
|
Hehe, obawiam sie ze nie bedzie beki z RFVC :( ale celna uwaga :devil:, dlatego rezerwuje Ci miejsce :D
|
Demolka, Maurosso rezerwuje u Ciebie miejsce w busie :-D
Sam nie ma na razie jak się odezwać. wytapatalkowano |
Nigdy nie przestaniecie mnie zaskakiwac :D czy Gruby odlecial do innego wymiaru? :D
|
No to szykuje sie wolne miejsce do odstąpienia na Tukana. Zalatwilem sobie noge w kostce. Achilles albo kostka, albo jedno o drugie. Czekam na werdykt... Gips na 3 tygodnie prawie pewny...
Wysłane z ajfona.. |
Gips. Kurwa mać!
Wysłane z ajfona.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |