![]() |
Cytat:
Znaczy się szutrem po poludniowej Europie. Temat bardzo ciekawyy. Również. Kibicuję:Thumbs_Up: Przejazd np. Austrią bedzie na pewno z dużą ilością offa. Tfu szutru. Czyli 3o dni na UA i RO kilka w Albanii, Macedoniii do domu asfaltem. Chyba taka jest rzeczywistość. |
BYć może właśnie taka - dla mnie najważniejsze nie są km zrobione ani nawet czy dojadę do Hiszpanii - jak będzie fajnie, mogę zostać 45 dni w UA lub RO lub gdziekolwiek ;)
Ale taki "los cywilizacji zachodu", że albo asfalt albo... |
Cytat:
Kiedyś stracilem ochotę z jazdy off gdy wjechalismy w Polsce na szlak Parku. Ludzie stają robią zdjecia. A uciekac nie lubię..stracilem wtedy przyjemność z jazdy po terenach gdzie tego nie wolno robić. Nie lubię Unii Za drogo:mur: Nie stać mnie na to to fakt:Thumbs_Down: Dlatego polecam UA na offa, i RO. |
Wszędzie się da pojeździć offem .. problebem w tym wypadku jest jednak potrzeba konstruktywnego przemieszczania się na dużych odległościach do czego jest wymagana ciągłość ciągłość ścieżek.
|
Siadam od listopada do tracków...jak coś posklejam - wrzucę i będę wtedy wdzięczny za Wasze opinie:Thumbs_Up: Dodam tylko, że będzie to na zasadzie "szkicu" bo nie chcę planu od linijki a i nie bardzo mam doświadczenie w układanie tak długiej trasy...
Myślę też nad tym, aby trasę wyznaczać na zasadzie "waypoint'ów", czyli jadę od punktu A do punktu B ale trasa już "na czuja", waypointy ustawione co najwyżej co 50-100 km, bez "muszę tam być". Ot, marzy mi się taka włóczęga na dziko:drif: |
proponuję planowanie na poszczególne dni nie przekraczając limitów dziennych 250 km.
I tak plan weźmie w pizdu :) |
Śluza ma rację. :Thumbs_Up:
http://mullooly.net/wp-content/uploa...h-averages.gif Tracków nie ma sensu robić. Szkoda czasu. |
Jak to dobrze mądrych posłuchać - zrobię jak radzicie (nawet dla mnie lepiej:D) - plany dzienne a jak nie wypalą, będzie na Was i trza będzie opić :D:haha2:
PS. Emek - a Twoja interpretacja graficzna jest MEGA!!!! normalnie jak moje dotychczasowe "plany" hehehe |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |