![]() |
"Teraz można kupić 701 za 36tyś od ręki."
a gdzie taka cena ? |
|
|
37 tys. 690tka..http://otomoto.pl/oferta/ktm-ktm-690...-ID6ygpbF.html
|
Cytat:
|
na razie polatam na moim żółtym kondomie;)
|
Puszczają po taniości rocznik 2016 bo wejdzie zmodernizowany silnik o wyższej mocy.
|
Cytat:
We wcześniejszym poście napisałeś "W Kazachstanie spotkałem chłopaków na dwóch 690 i jak zaczęli opowiadać co im klęknęło w drodze w KATach to robiła się z tego dość długa opowieść. " ja mam dwóch kolegów jeżdżacych na Ktm. Jeden ma 950 z przebiegiem 80 tys teraz. Nie zdzrzyło się by w trasie coś się nie zdupiło. Albo pompa wody, albo notorycznie pompa paliwa. Drugi kupił nówkę 690. Na pierwszym wyjeżdzie na Bałkany siedzę na parkingu, ćmię fajkę i oglądam to cudo dokładnie. patrzę na wziernik oleju- sucho. stawiam moto do pionu - sucho. Mówię - mało oleju masz. No co tyyy. Moto dopiero po serwisie. Ujechał pierwszy tysiąc. Kupił litr oleju, wlał i dalej na wzierniku sucho. Przy drugim dopiero pojawił się na kontrolce. wlał 1,5 litra. Gdybyśmy się nie zatrzymali na fajkę a mnie by się ten KTM nie podobał :D wróciłby na wózku. Nikt koledze nie powiedział ,że na dotarciu może tyle oliwy łyknąć. |
Jeszcze pytanie do sprzedawców AJP
Ile kosztuje; -zestaw naprawczy przedniego zaieszenia -zestaw naprawczy wahacza -plastikowy 'boczek' -sprzęgło jest hydrauliczne więc zestawy naprawcze pompy i cały wysprzęglik -dekiel silnika I najważniejsze czy z 3 z gazu idzie na koło?:) |
Tak sobie myślę cały dzień o tym moto...
Wystarczyłoby żeby miało to znaczek hądy/ jamachy/ suzuki/ kawasaki nawet jeśli miało by te same podzespoły i było produkowane w tej samej fabryce to byłby to hit sprzedaży... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:14. |