![]() |
Cytat:
Ale o co chodzi :) ???? |
To co chłopaki dajemy ostatnie foty z serii...4 kapcie, fikolki na moto, my jak zuczki do góry nogami ?;)
|
Sorki, nie w tym wątku mi się wkleiło. Bez złośliwości. Ale też do Rafała :D.
|
To już wiesz jak szukać tematu o wożeniu dziecka :)
A jak nie znajdziesz to kup kolaskę :) Dawaj te zdjecia tylko z konkretnymi złośliwym , komentarzem aczkolwiek z humorem angielskimâş Dawaj bo mam doła :dizzy: |
Coś mogę rano wrzucić bo po 20.00 Baba mi - natabene przez Dupy vel CEZARA założyła kłódkę na kompa!:p
|
Cytat:
To teraz tak się nazywa abstynencja...:) To znaczy że kocha:) |
1 Załącznik(ów)
Znasz Cezara...siedzi wieczorami, FOCZKI wysyła, Moja patrzy, oczom nie wierzy jak tu każdego dnia Cezar z 50 foci wyśle! Cezarowi wolno a mnie ..., 19.00 Muminki i zasilacz do kompa znika! ;p Pierd..na Migotka pewnie kradnie!;))) Zastaje mi tablet z Kraina lodu. patrz Sven zapie..la jak Cerazus po śniegu ::haha2: ze śpiewem na ustach..Mam te moc..mam te moc..:phttps://youtu.be/5BSY_bsfIvk
|
Zdjęcia Marka Cezara. Kategoria krajobraz.
7 Załącznik(ów)
|
Cezara cd.
7 Załącznik(ów)
A na filmiku Cezar pyta Apollo: a gdzie Pan zgubił swego konika?
Załącznik 69906 O rzesz, znalazł sie. Załącznik 69907 Bo strzała zawsze z przodu. Załącznik 69908 Ciężar, czy ktoś mówił że miało być lekko. Załącznik 69909 Załącznik 69910 Załącznik 69911 Co w takiej pozycji się robi? Załącznik 69912 Oczywiście pije wodę, lub gryzie śnieg. |
6 Załącznik(ów)
To już moje ostatnie zdjęcia..Tym razem w TOTKA wygrał 4 razy ZEUS..kapeć za kapciem. Pomocne dłonie i zgrabne paluszki się znalazły..;P
Wypad jak zwykle z jajem, pełen przygód i mocnych wrażeń..:D Dzięki Panowie i do majówki.;P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |