![]() |
Czy możliwe jest wyszycie albo przyszycie naszywki podczas procesu produkcji? Za dodatkową opłatą, rzecz jasna.
|
Emek a nie planujesz rozmiaru XS? Bo tak patrzyłam na tabele to S niestety będzie na mnie jak po starszym bracie.
|
Jak tam koszulki? bo już wróciłem i mogę coś ten teges..... zapłacić, czy odebrać, a może domówić czy cóś....
|
W robocie. Jak będą wszystkie gotowe to dam cynę. Początek sierpnia.
|
ooorraajjjttt...
|
Można się jeszcze dopisać do listy?
|
Można. Jak tylko koszulki będą w magazynie uruchomimy procedurę zamawiania. Koszulki będą w 100% zabezpieczone dla osób, które wpisały się na listę (oba warianty długi i krótki rękaw). Zrobiona też będzie niewielka nadwyżka i to co zostanie będzie dostępne dla osób spoza listy. Oczywiście jeśli będzie taka potrzeba będę mógł dorobić ale termin może być odległy.
|
W sierpniu mnie nie będzie. Proszę dla mnie zostawić te 3 szt które wpisałem na listę . Mogę zapłacić teraz (do 29 lipca)
|
Spoko Voytas. Tak jak napisałem osoby, które są na liście mają koszulki zagwarantowane (w ilości, które wpisały w formularz) natomiast nie będę przyjmował pieniędzy dopóki towar nie będzie w magazynie gotowy do wysyłki. Na 2 sierpnia wszystko powinno być gotowe i w magazynie, wtedy zaczniemy procedurę finalizacji.
|
Jeszcze jedno zamarudzenie...:D No bo ten tego na rozmiarówce wpisałem się na XL... Ale po ostatniej wyprawie schudłem 8kg (4k km, rowerem i góry wyciągnęły swoje:cold:) tak więc chętnie bym zmienił rozmiarówkę jeśli to nie problem:bow::D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |