![]() |
Emku. Nie jadę , ale ze wiele podobnych rzeczy kiedyś robiłem proponuje zrób listę rezerwowa. Od razu. Bo pisząc że lista zamknięta nikt teraz się nie dopisze. A może się okazać , że wiele osób jest mocnych w deklaracjach , Ty traktujesz poważnie , a kilka osób Ciebie niekoniecznie. W ten sposób szybciej ogarniesz bez nerwów dla siebie.
|
Bym się na takiej liście widział,do listopada określam się i mogę wpłacić zaliczkę
Jeśli powstanie proszę mnie wpisać |
Wojtek, masz 100% racji i znam to już z własnego skromnego doświadczenia. Nawet moja dzisiejsza deklaracja wyjazdu nie oznacza, że pojadę bo życie kreśli scenariusze nam nieznane i wszystko może się zdarzyć. W związku z powyższym mimo że mamy już komplet niniejszym za radą bardziej doświadczonych otwieram listę rezerwową otwartą i publiczną aby nie było później nieporozumień i pretensji kto był pierwszy etc.
Zasady są proste wpisujemy się na listę i kolejność zgłoszeń decyduje o pierwszeństwie. Jak ktoś z zadeklarowanych na liście podstawowej uczestników zrezygnuje na jego miejsce wskakuje pierwsza osoba z listy rezerwowej itd. Jednocześnie proszę wybaczyć że nie wracam do początku wątku z kolejnością zgłoszeń lecz startujemy od dnia dzisiejszego. Jako że dziś pierwszy był Gilu a i wcześniej deklarował wstępnie udział to i on ląduje na przedzie. Lista rezerwowa 1. Gilu |
A gdzie Emku jest lista podstawowa? Bo nie wiem, czy na niej jestem.
|
Lista podstawowa nie jest publiczną. Nie ma Cię na tej liście.
|
EMEK: Wojtek, masz 100% racji i znam to już z własnego skromnego doświadczenia. Nawet moja dzisiejsza deklaracja wyjazdu nie oznacza, że pojadę bo życie kreśli scenariusze nam nieznane i wszystko może się zdarzyć. W związku z powyższym mimo że mamy już komplet niniejszym za radą bardziej doświadczonych otwieram listę rezerwową otwartą i publiczną aby nie było później nieporozumień i pretensji kto był pierwszy etc.
Zasady są proste wpisujemy się na listę i kolejność zgłoszeń decyduje o pierwszeństwie. Jak ktoś z zadeklarowanych na liście podstawowej uczestników zrezygnuje na jego miejsce wskakuje pierwsza osoba z listy rezerwowej itd. Jednocześnie proszę wybaczyć że nie wracam do początku wątku z kolejnością zgłoszeń lecz startujemy od dnia dzisiejszego. Jako że dziś pierwszy był Gilu a i wcześniej deklarował wstępnie udział to i on ląduje na przedzie. Lista rezerwowa 1. Gilu 2. lorsol |
Cytat:
1. Gilu 2. lorsol 3. chemik |
Cytat:
2. lorsol 3. chemik 4. patck - zakładam że i mnie nie ma na liście podstawowej. |
Cytat:
|
Wobec faktu że jedna ekipa wypadła z obiegu Panowie chemik i lorsol wskakują na listę podstawową. Gilu czekam na info od Ciebie.
Kolega patck jest na pierwszym miejscu na liście rezerwowej chyba że Gilu się wycofa. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |